legendarni bećar

Doktor koji je operirao Kiću Slabinca progovorio o njegovom stanju: "Na lijekovima je i budan, nije životno ugrožen"

Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Krunoslav Kićo Slabinac bio je na ugradnji premosnica u KBC Zagreb, a zakompliciralo se zacjeljivanje prsne kosti zbog prekomjernih kilograma.

Glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac budan je i pod lijekovima te nije životno ugrožen nakon ugradnje tri srčane premosnice, iako su nam prvotno potvrdili da je u induciranoj komi. 

Pogledaj i ovo indira Levak peta emisija TLZP - 4 Baš jako emotivno Indira završila u suzama zbog Kiće Slabinca, pogledajte trenutak u kojem je potpuno ogolila dušu!

To je za 24sata rekao doktor Hrvoje Gašparović iz KBC-a Zagreb koji je operirao Slabinca. "Kićo Slabinac nije stavljen ni u kakvu komu, kako kažu neke neprovjerene informacije, već je sediran lijekovima i stavljen na respirator, da se odmori i da njegova prsna kost zacijeli. Cilj je da se ispod prednje stijenke prsišta, dok je na respiratoru, formira takozvana fibrozna ploča i da se nakon toga i prsna kost oporavi. Dakle, Kićo je budan, ali pod lijekovima, i pod monitoringom na jedinici intenzivnog liječenja. Nije životno ugrožen", ispričao je Gašparović. 

Dodao je kako bi glazbenik već bio kod kuće da nije bilo problema sa zacjeljivanjem prsne kosti koje su uzrokovali prekomjerni kilogrami. 

Vijest o ugradnji srčanih premosnica je potvrdio Kićin dugogodišnji prijatelj i menadžer za inozemstvo Duško Lokin. "Znam da je išao ugraditi tri stenta i da je na respiratoru. To mi je rekao njegov sin Ivan, ali ne znam ovo za induciranu komu. Znam ovo što mi je rekla njegova obitelj. Ugradnja premosnice je rutinska operacija", rekao nam je emotivni Lokin. 

Željko Krušlin Kruška je također dugogodišnji Kićin prijatelj. "Znao sam za operaciju srca i da je dobro prošla. Nadam se da će se brzo vratiti nastupima. On je obilježio hrvatsku glazbu", rekao nam je Krušlin. 

Kićo je poznat po hitovima "Zbog jedne crne žene" i "Inati se Slavonijo", a ove godine je proslavio 50 godina karijere. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene