objavila hrpu fotki

Atraktivna supruga hrvatske NBA zvijezde provodi se na Mikonosu, gdje se zatekla i u društvu jedne omražene dame!

Kristina Zubac - 2 Kristina Zubac - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Zubac Kristina Zubac - 3 Kristina Zubac - 4 Kristina Zubac - 5 Kristina Zubac - 1 Kristina Zubac - 5 Kristina Zubac - 20 Kristina Zubac - 21 Kristina Zubac - 22 Kristina Zubac - 23 +20 Kristina Zubac - 24 Galerija

Kristina Zubac uživa s prijateljicama na otoku Mikonosu u Grčkoj, a našla se i u društvu bivše najbolje prijateljice Kylie Jenner.

Supruga hrvatske NBA zvijezde i košarkaša LA Clippersa Ivice Zubca, Kristina objavila je nekoliko fotografija s egzotične lokacije na koju je otputovala s prijateljicama.

Riječ je o popularnoj destinaciji na kojoj u zadnje vrijeme boravi sve više slavnih osoba - otok Mikonos u Grčkoj.

Kristina je podijelila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu s dubokim otvorom na boku koji je savršeno naglasio njezinu manekensku liniju.

"More, more i samo more ", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Prišč (@kristinazubac40)

Kosu je svezala u punđu, a na glavi je imala i crne sunčane naočale.

Njezina prijateljica Danijela Rajić objavila je na Instagarmu stori na kojem je pokazala kako se s njima u društvu nalazi i Jordyn Woods, koja je javnosti poznata kao bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner.

Njihovo prijateljstvo prekinuto je nakon što se doznalo da je Jordyn imala aferu s košarkašem Tristanom Thompsonom, koji je u to vrijeme bio u vezi s Kylinom sestrom Khloe Kardashian, s kojom ima i dijete. Zbog sve je Jordyn tada doživjela i javni linč.

Predpostavlja se da su Zbac i Woods spojili njihovi muškarci koji zajedno igraju košarku.

Podsjetimo, Ivica je Kristinu zaručio 2019. godine na Bahamima nakon tri godine veze, a sudbonosno "da" izrekli su prošle godine na Malom Lošinju.

Ivica joj je velika podrška u svim njezinim poslovnim izazovima. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +21 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić u upečatljivom bikiniju pokazala svoje tijelo bez uljepšavanja: "Ma, odlično izgledaš"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav Posljednji ispraćaj Marka Babića - 7 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 6 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 5 +26 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 4 Celebrity Partnerica Marka Babića na njegovom ispraćaju jednom je rečenicom sve rasplakala: ''S tobom je uvijek bila bonaca...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene