slomljena je

Kraljica Elizabeta tuguje zbog gubitka jedne od najbližih osoba u svom životu koju je poznavala još od djetinjstva

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta - 2 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 Kraljica Elizabeta Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta - 1 +0 Kraljica Elizabeta Galerija

Jedna od najbližih prijateljica Kraljice Elizabete II, Lady Myra Butter, preminula je u dobio od 97 godina.

Kraljica Elizabeta II. ostala je bez još jedne bliske osobe.

Pogledaj i ovo Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) prvi Božić bez Philipa Kraljica Elizabeta otvorila dušu pred cijelom nacijom i prisjetila se voljenog supruga: "Sada razumijem da Božić može biti jako težak"

Njezina prijateljica iz djetinjstva, Lady Myra Butter, preminula je prošli petak u Londonu u dobi od 97 godina, piše Daily Mail.

Nasljednica ruskog cara Nikole I. i pjesnika Puškina s kraljicom je bila bliska gotovo cijeli svoj život i bila je jedna od odabrane djece koja su pozivana u Buckingamsku palaču kako bi s Elizabetom sudjelovala u aktivnostima poput plivanja i učenja.

Lady Butter kraljicu je opisivala kao osobu s jako dobrim smislom za humor koji je zadržala cijeli svoj život, a britanski mediji pišu da je Elizabeta slomljena zbog gubitka.

Ranije ove godine dospjela je u medije kada joj je Vladimir Putin dodijelio medalju Puškin za svoj doprinos ruskom i škotskom školstvu i promicanje pisane riječi.

96-godišnja Elizabeta krajem prošle godine ostala je bez još dvije bliske prijateljice, Ann Fortune FitzRoy i Diane Maxwell, a u travnju 2021. oprostila se i od voljenog supruga, princa Philipa.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene