Snimka postala hit!

Kralj Charles na meti komentara zbog čudnog načina na koji je pozdravio premijerku: ''Što je ovo bilo?''

Princ Charles, Liz Truss Princ Charles, Liz Truss Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kate Middleton, Charles III., princ William +23 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Galerija

Kralj Charles i premijerka Liz Truss nakon sastanka u srijedu glavna su tema društvenih mreža.

U srijedu navečer kralj Charles primio je premijerku Liz Truss na njezinu prvu tjednu audijenciju.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 2 Nije se odrekao tradicije Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

Kako pišu britanski mediji, iako je možda prije susreta pomislila da će joj Charles ponuditi predah od političkih i ekonomskih problema, nije se sve tako odigralo.

Naime, kralj Charles našao se na meti komentara na društvenim mrežama zbog načina na koji je pozdravio premijerku.

Truss se Charlesu naklonila uz riječi "Vaše Visočanstvo", a Charles je dodao: "Opet ste ovdje?"

''Veliko mi je zadovoljstvo'', rekla je Truss.

''Draga, o draga. U svakom slučaju'', nadovezao se Charles.

Snimka ovog susreta brzo je postala viralna, a oni koji su video vidjeli, između ostalog, komentiraju kako se premijerka Truss sigurno zapitala što se to događa kad joj se Charles ovako obratio.

''Ovo je sve'', pišu.

Sljedeće godine 6. svibnja zvona diljem Velike Britanije zvonit će u čast novookrunjenog kralja. Charles III. bit će ceremonijalno okrunjen u londonskoj Westminsterskoj opatiji. Novi monarh pod svojom je palicom najavio manje raskošnu monarhiju, a krunidba će biti prvi pokazatelj.

Iako će se imena na listi uzvanika brojati u tisućama, bit će ih manje nego na krunidbi Charlesove majke Elizabete II., koja je trajala tri sata.

Kraljičina krunidba bila je utjelovljenje raskoši i tradicije. Prvi put u povijesti javnost ju je mogla uživo pratiti u televizijskom prijenosu. Pred malim ekranima bilo je više od dvadeset milijuna Britanaca. Očekuje se da će Charlesovu krunidbu gledati više stotina milijuna gledatelja. Osim kralja, težinu krune na svoj glavi osjetit će i kraljica supruga Camilla, koja je uz Charlesa bila svaki korak.

Nije poznato hoće li zbog krunidbe biti proglašen praznik. Očekuje se da će tog vikenda sve u zemlji stati.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene