Povratak u mladost

Već je tada isticala dekolte: Starleta tvrdi da joj je na ovoj fotografiji samo 13 godina!

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian prisjetila se djetinjstva i jednom fotografijom na Instagramu vratila u prošlost kada je bila djevojčica.

Najpopularnija članica klana Kardashian, 37-godišnja Kim, sa svojim je obožavateljima na Instagramu odlučila podijeliti fotografiju iz djetinjstva i pokazati kako je izgledala kao djevojčica od 13 godina.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Fotografija je navodno nastala u 7. razredu osnovne škole, iako se ne bi svatko na to kladio. Naime, Kim izgleda poprilično starije, nosi potpetice, a ni dekolte nije izostao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dio obožavatelja je oduševljen Kiminim izgledom iz mlađih dana, komentirajući kako su zasigurno ostale djevojčice bile ljubomorne na nju, no neki nisu povjerovali da je fotografija nastala u osnovnoj školi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene