Celebrity par

Tek su se zaručili, a detalji braka već se dogovaraju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West u ponedjeljak je zaprosio Kim Kardashian na njezin 33. rođendan spektakularnim iznenađenjem. Par koji je zaručen tek četiri dana, sad je već počeo dogovarati detalje oko sklapanja braka!

Tako će prema pisanju stranih medija, Kim Kardashian i Kanye West potpisati predbračni ugovor. Prema riječima bliskog izvora, Kim i Kanye ne boje se da neće ostati zajedno cijeli život već su oboje poslovni ljudi koji znaju kako valja postupati sa svojom imovinom i planirati sve opcije unaprijed, piše Daily Mail.

>> Objavljen je i video prosidbe Kim Kardashian!

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

'Kim je njezin otac često govorio kako je potrebno imati jasan ugovor kad je u pitanju novac', tvrdi izvor. Valja istaknuti da je njezin pokojni otac Robert Kardashian bio vrlo uspješan odvjetnik.

Naime, Kim i Kanye zadržat će svatko svoju imovinu, a par će imati i prilično podebljan zajednički račun. Ako dođe do rastave braka, na pola će se dijeliti samo imovina sa zajedničkog računa. Pojedini izvori tvrde da imovina Kim Kardashian vrijedi oko 40 milijuna, a imovina Kanyea Westa oko 90 milijuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene