A tata je ponosan!

Kći legendarnog Mitcha iz "Spasilačke službe" skinula se za poznati časopis, tim potezom upisala se u povijest

David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff (Foto: Profimedia) +0 David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Galerija

Hayley Hasselhoff prva je plus-size manekenka koja se slikala za naslovnicu Playboya.

Mlađa kći glumca Davida Hasselhoffa, 28-godišnja Hayley, upisala se u povijest kao prva plus-size manekenka koja je završila na naslovnici časopisa Playboy.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff (Foto: Getty Images) Poznato je zašto! Pulom odjekivale eksplozije i zvuci automobilskih nesreća, pogledajte napete scene koje su zatvorile promet!

Naslovnicu njemačkog izdanja časopisa objavila je i na svojem Instagramu, gdje je istaknula kako je počašćena dobivenom prilikom, a za medije je otkrila i što o tome misli njezin otac.

"Moj tata podržava me u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvijek su me podržavali u svemu što sam radila", kazala je za Daily Mail.

"Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gdje sam danas, moji su roditelji jako ponosni na mene i vjeruju u moje odluke, kao i ja u njihove", dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Hayleyina je mama Davidova bivša supruga Pamela Bach, s kojom je u braku bio od 1989. do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju kćer Taylor Ann, koja je odigrala važnu ulogu u očevu skandalu koji mu je zamalo uništio karijeru.

Naime, 2007. godine internetom je kružila snimka pripitog Hasselhoffa koju je snimila Taylor Ann, a David je kasnije objasnio da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen.

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne. Dvije godine kasnije Hasselhoff je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s kćerima.

Hasselhoff, koji se proslavio kao Mitch u seriji "Spasilačka služba", danas je u sretnom braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje kćeri, Hayley Roberts, s kojom se vjenčao 2018. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene