frcaju iskre

Ne smetaju joj navodi da je novog dečka otela njegovoj zaručnici netom prije svadbe, bezbrižno ga ljubi na ulici

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Cruise Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes (Foto: Getty Images) Galerija

41-godišnja Katie Holmes prije godinu dana rastala se od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a čini se kako joj na ljubavnom planu sada cvjetaju ruže.

Sudeći prema komentarima njezinih prijatelja, glumica Katie Holmes (41) zaljubljena je poput tinejdžerice u svog novog dečka Emilija Vitola (33), a novi par strasti ne skriva ni u javnosti. Fotografi su ih uhvatili na ulicama Manhattana kako izmjenjuju nježnosti i ljube se, a nisu se skrivali ni pred kime.

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

41-godišnja Katie prije godinu dana rastala se od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a čini se kako joj na ljubavnom planu sada cvjetaju ruže. Brojni njezini poznanici kažu kako je sretnija no ikada, a u sreći joj ne smetaju ni medijski napisi o njezinu dečku.

Emilio je naime bio zaručen s dizajnericom Rachel Emmons, a Katie joj je otela budućeg supruga pred nosom. Rachel je navodno traumatizirana zbog iznenadnog prekida, ona i Emilio bili su zajedno dvije godine, a zaručili su se prije godinu dana. Vijest da ju je Emilio prevario i da ne želi više biti s njom saznala je iz medija.

Katie je od 2006. do 2012. godine bila udana za Toma Cruisea i s njime je dobila kćer Suri, a nakon toga je počela hodati sa Jamiejem i s njim je bila sve do 2019. godine, iako nikada nisu službeno potvrdili da su zajedno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene