Kraljica ima rođendan

Je li danas Dan D: Kate Middleton u trudovima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je rođen princ George, Britanska ekonomija popravila se za 247 milijuna funti i to samo od klađenja. Očekuje se kako će nova beba oboriti taj rekord.

Iako bi termin trebao biti 25. travnja, britanski mediji pišu kako je Kate Middleton već u trudovima. Pojavila su se nagađanja kako Kate neće roditi u Londonu kako se očekivalo, već u Bucklebury, Berkshire ili u Anmer Hallu ili pak u Middleton vili u Norfolku jer je ovaj tjedan otišla posjetiti svoje roditelje.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Ako kojim slučajem Kate rodi danas, biti će to vrlo zanimljivo s obzirom na to da je danas i 89. rođendan britanske Kraljice Elizabete. Kraljica ne bi mogla dobiti bolji rođendanski poklon od još jednom praunuka ili praunuke.

Kad samo već kod praunuke, situacija u britanskim kladionicama je takva da se većina ljudi kladi na to kako će nova beba biti - djevojčica.

Kate i William 'na piku' kladioničara

Najčešća ženska imena na koje se klade su Charlotte, Alexandra i Alice. U zadnji tren oklade su krenule i na ime James. James je ime Kateinog brata, ali isto tako to je bilo ime dva engleska kralja, ali i šest škotskih. Ako se rodi djevojčica ekonomisti očekuju kako bi utjecaj na ekonomiju mogao biti vrlo velik. U to ulaze oklade, suveniri, fotografije... Termin je izgleda sve bliže, a Britanci željno iščekuju dolazak druge kraljevske bebe. Neki već i dežuraju ispred bolnice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene