Ljubav uvijek pobjeđuje

Spasila ga je nakon velike tragedije, no iskreno priznaje: "Bilo ga je teško gledati kako plače zbog druge žene"

Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) +0 Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Galerija

Kate Wright vratila je osmijeh na lice umirovljenom nogometašu Riju Ferdinandu i njegovoj djeci kada im je prerano preminula supruga i majka Rebecca.

Rio Ferdinand i Kate Wright vjenčali su se 27. rujna prošle godine, 4 godine nakon tragične smrti njegove prve supruge Rebecce.

Pogledaj i ovo Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Prva fotografija s vjenčanja Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu

Podsjetimo, britanska reality zvijezda i nogometaš u vezi su bili dvije godine, a zaručili su se u studenom 2018. na krovu zgrade u Abu Dhabiju. S njima je tada bilo i Rijevo troje djece iz prošlog braka.

S prvom suprugom Rebeccom Ellison Ferdinand je prvog sina dobio 2006. godine, a par se vjenčao 2009. godine. U svibnju 2015. godine, Rebecca je preminula u 34. godini života kada je izgubila bitku protiv raka dojke, a nogometaš nije skrivao koliko je slomljen. Ipak, tijekom njihovog braka nogometaš joj je bio nevjeran s desetak različitih žena.

2010. godine podignuo je neuspješnu tužbu protiv Sunday Mirrora kako bi spriječio da preljubnička priča s jednom od navodnih ljubavnica ugleda svjetlo dana, no čak je i Vrhovni sud Velike Britanije potvrdio da ju je varao. Na popisu ljepotica koje je ljubio bile su manekenka Tatiana Rosalino, striptizeta Coralie Robinson, stjuardesa Lauren Alcorn te natjecateljica Pop Idola Sarah Whatmore.

Ipak, od smrti supruge te upoznavanja zanosne Kate, nogometaš se smirio te se u potpunosti posvetio obiteljskom životu. A Kate je sada progovorila o tome koliko joj je bilo teško gledati svog izabranika kako plače za drugom ženom u dokumentarnom filmu "Rio Ferdinand: Otac i majka" koji je umirovljeni nogometaš snimio nakon suprugine smrti.

Kate je dokumentarac pogledala na početku njihove veze. "Bio je užasno gledati čovjeka kojeg voliš kako plače za drugom ženom. Tada nisam poznavala njegovu djecu i nisam puno znala o filmu. Sve to mi je bilo previše", istaknula je reality zvijezda koja je s nogometašem iskusila brojne krize, no ništa nije bilo jače od njihove ljubavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

"Plakala sam godinu dana svaki dan nakon što uselila kod Rija. Bilo je to zaista teško razdoblje jer je tada preminula i njegova majka Janice samo dvije godine nakon Rebecce. Srce mi se slamalo. Samo sam htjela pomoći i da djeca budu sretna. Ostavila sam i posao, ali stalno sam griješila. Zaboravila bih im staviti sportsku opremu u torbu ili ne bih pročitala mail od njihovih učitelja. Nisam bila mama", iskreno se požalila Kate koja je ipak malenu obitelj na kraju spasila , posebno nogometaša kojem je pokazala kako nakon kiše ipak dođe sunce.

I Rio i Kate snimili su dokumentarac o svojoj ljubavi, ali i krizi koju su proživjeli i tijekom koje se Kate nakratko odselila iz zajedničkog doma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene