Dala mu novu nadu

Imao je sve, a onda je postao udovac s troje djece kojeg je sada spasila 13 godina mlađa!

Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright (Foto: Instagram) +0 Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Galerija

Slavni nogometaš Rio Ferdinand drugi put je stao pred oltar.

Legendarni umirovljeni nogometaš Rio Ferdinand (40) ovog se vikenda drugi put oženio. Rio se vjenčao s britanskom reality zvijezdom Kate Wright (28), a na svadbi nije štedio. Sretni mladenci zakupili su cijeli luksuzni hotel u Turskoj i na svoje slavlje pozvali više od 200 gostiju. 

Pogledaj i ovo showbuzz skrivaju se NAKON SMRTI SUPRUGE Legendarni nogometaš pao na fatalnu plavušu?

Nogometaš se oženio četiri godine nakon smrti supruge Rebecce, koja nije uspjela pobijediti rak dojke. Na vjenčanju je bilo i njegovo troje djece iz prvog braka - Lorenz (13), Tate (11) i Tia (7).

Vijest o Rebeccinoj smrti uzdrmala je svijet, a nogometaša ostavila očajnog, no novu nadu u život donijela mu je 13 godina mlađa ljepotica Kate. Reality zvijezda i nogometaš u vezi su bili dvije godine, a zaručili su se u studenom 2018. na krovu zgrade u Abu Dhabiju. S njima je tada bilo i Rijevo troje djece.

"Rekla je 'da'! Nikad mi neće biti jasno kako su ova djeca uspjela sačuvati tajnu", napisao je tada zaljubljeni Englez na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing my ❤️ the happiest birthday. Inside and out, the most beautiful person I could wish to spend the rest of my life with 😘

Objavu dijeli Rio Ferdinand (@rioferdy5)

Kate Wright radila je kao menadžerica prije nego što se pojavila u reality showovima. Prije četiri godine sudjelovala je u realityju "The Only Way is Essex". Najveću popularnost stekla je na društvenim mrežama, na kojima je prati nekoliko tisuća fanova. Svoje obline i figuru održava vježbanjem u teretani.

Rio Ferdinand bogatstvo i slavu stekao je na nogometnim travnjacima, a poznato je i da je oduvijek volio žene. Iako je bio teško pogođen smrću svoje supruge, čak je i Vrhovni sud Velike Britanije potvrdio da ju je prevario s minimalno deset žena. Na popisu ljepotica koje je ljubio bile su manekenka Tatiana Rosalino, striptizeta Coralie Robinson, stjuardesa Lauren Alcorn te natjecateljica Pop Idola Sarah Whatmore.

Čini se da je sada okrenuo novi list u životu i zaljubljeno gleda u samo jednu ženu - novopečenu suprugu Kate. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik na presladak način najavila prinovu u obitelji: "Više ljubavi, manje sna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene