sretni zajedno!

U 71. godini dobio je dijete s 40 godina mlađom partnericom, detalje o prinovi, kao i braku, dobro skrivaju od javnosti

Julian Schnabel, Louise Kugelberg Julian Schnabel, Louise Kugelberg Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel +2 Julian Schnabel Galerija

Umjetnik Julian Schnabel i njegova supruga Louise Kugelberg samozatajni su oko privatnog života, a otkriveno je da su nedavno dobili prvo zajedničko dijete.

Proslavljeni slikar Julian Schnabel ovih je dana prvi put uhvaćen u šetnji s djetetom koje je nedavno dobio s mlađahnom suprugom, scenaristicom Louise Kugelberg. 70-godišnji Schnabel i Louise, koja ima oko 30 godina, nasmiješeno su šetali s kolicima, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Slikar, koji je inače i redatelj, vrlo je povučen kada je u pitanju njegova privatnost, a nema ni profile na društvenim mrežama. Par nije otkrio jesu li dobili dječaka ili djevojčicu, kao ni kada je točno njihovo dijete rođeno. Schnabelu je inače ovo treći brak i sedmo dijete.

Umjetnik je u prvom braku s dizajnericom Jacqueline Beaurang dobio troje djece, a nakon što su se razveli, pred oltar je stao sa španjolskom glumicom Olatz López Garmendia, s kojom je dobio blizance. Sina ima i s May Anderson, danskom manekenkom koja je najpoznatija po svojem radu s brendom Victoria's Secret.

O vezi s Louise Kugelberg nije javno govorio, no par je već nekoliko godina u braku. Svoju privatnost drže podalje od medija, a samo njihov uzak krug prijatelja zna detalje njihova života.

Javnosti je, osim po svojem radu, Julian poznat i po prijateljstvu s Andyjem Warholom, s kojim je surađivao na nekoliko projekata. U filmsku industriju je ušao 90-ih godina, a radio je na nekoliko proslavljenih filmova.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +17 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Ma gdje Nives uopće nađe ovakve haljine? Bujno poprsje držale su joj samo dvije trake!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene