Skoro i zaplakao!

Josip Ivančić pjevao na važnoj obljetnici, nakon nastupa prvi mu je čestitao Zlatko Dalić: "To se ne zaboravlja"

Josip Ivančić i Zlatko Dalić Josip Ivančić i Zlatko Dalić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Ivančić - 3 Josip Ivančić i Zlatko Dalić +0 Josip Ivančić i Zlatko Dalić Galerija

Josip Ivančić pjevao je na obljetnici Paukova u Splitu uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice.

Svečana obljetnica IV. gardijske brigade, čuvenih Paukova, proteklog vikenda u Splitu posebno je bila dirljiva za našeg pjevača Josipa Ivančića. Veterani Domovinskog rata i prekaljeni dalmatinski ratnici upravo su njega odabrali da im na ovako važnom događaju zapjeva omiljeni hit "Na kamenu rođen" uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice.

Pogledaj i ovo Josip i Jelena Ivančić ''Ona živi povučenije...'' Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

Vidno dirnut nakon nastupa popularni domaći pjevač, miljenik naših iseljenika, skoro je i zaplakao; zbog ponosa!

"Velika je bila čast sudjelovati u tako važnom događaju, a to je bio doista jedan od rijetkih nastupa gdje sam suzdržavao emocije da ne zaplačem. Biti na mjestu gdje su ljudi svoju mladost, tijela i živote dali za Hrvatsku, više je od pjesme i samog nastupa. To se ne zaboravlja. Razumljivo je svakom čovjeku onda kolika je čast biti izabran tamo otpjevati "Na kamenu rođen". Ponosan sam neizmjerno što su prepoznali moj dosadašnji rad i domoljubni izričaj koji mi je izuzetno važan. Čestitam Paucima od srca ovu obljetnicu i pokoj vječni svima onima koji su život dali što danas živimo u slobodnoj Hrvatskoj", istaknuo je pjevač Josip Ivančić nakon što je primio priznanje i posebnu zahvalnicu za svoj doprinos na ovoj obljetnici.

Po završetku nastupa prvi mu je stisnuo ruku izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a potom su se zajedno družili s predsjednikom Hajduka Lukšom Jakobušićem.

Ovaj Josipov poseban nastup i izvedba pjesme "Na kamenu rođen" uz orkestar Hrvatske radne mornarice uskoro će dobiti i svoje video izdanje.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene