Istaknula obline

Rat sa slavnim klanom donio joj je svjetsku slavu, a sad u prozirnim opravicama ponosno šeta pred fotografima

Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) +0 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Galerija

Jordyn Woods je zaratila s klanom Kardashian nakon što je imala aferu s košarkašem Tristanom Thompsonom.

Manekenku Jordyn Woods fotografi su pratili u stopu ovoga tjedna u Hollywoodu dok je s prijateljicama bila na večeri, a sve to zbog prozirne opravice u koju se uvukla. Na sebi je imala potpuno prozirni kombinezon koji je otkrio njezine bujne obline, no čini se kako joj je upravo to bio i cilj.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

Bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner ne buni se na pozornost koju dobiva posljednjih godina, a u centar medijske pažnje došla je zbog afere s dečkom jedne od poznatih sestara.

Jordyn je najpoznatija po svađi s klanom Kardashian. Nakon afere s košarkašem Tristanom Thompsonom krenuo je rat između Woods i poznate obitelji. Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Bez obzira na sve navedeno, Woods je imala sreće u svemu jer ju je spomenuti skandal doveo u centar medijske pažnje, zbog čega joj je i krenula manekenska karijera.

Naporno radi na svom izgledu, a svaki slobodni trenutak provodi u teretani te ne dopušta da joj bilo što pomrsi planove.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene