čestitke!

Holivudska ljepotica rodila prvo dijete, ona i suprug vješto su uspjeli od javnosti sakriti sve detalje

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) +13 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney postali su roditelji, no o rođenju djeteta još se nisu oglasili.

Holivudska glumica Jennifer Lawrence rodila je prvo dijete! Sretnu vijest je objavio časopis People, a glumicu su u društvu supruga Cookea Maroneyja snimili u šetnji s kolicima.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Konačno! Mladenka je blistala: Objavljene prve fotografije vjenčanja lijepe oskarovke i tipa koji nema veze s Hollywodom

Novopečeni roditelji nisu otkrili detalje o djetetu te još nije poznato ime, ali ni spol bebe. Lawrence je u intervjuu za Vanity Fair krajem prošle godine istaknula kako će pokušati zaštiti dijete od medija koliko god je to moguće. "Ne želim da se bilo tko osjeti pozvanim u život mog djeteta", rekla je onda.

Jennifer i Cooke nisu krili sreću što će postati roditelji, a paparazzi su ih posljednjih mjeseci često lovili u ležernim šetnjama.

Par se vjenčao 2019. godine na Rhode Islandu, a među uzvanicima našla su se brojna poznata imena poput pjevačice Adele, Cameron Diaz, Emme Stone, Kris Jenner, Amy Schumer i drugih, a sve detalje krili su od javnosti.

Jedan od razloga koji čine vezu Jennifer i Cookea posebnom i stabilnijom jest i činjenica što Maroney nije dio holivudskog svijeta već radi kao direktor jedne umjetničke galerije.

"On je super tip. Pametan je i zabavan te ne tretira Jennifer kao holivudsku divu, kao što su njezini bivši dečki činili", rekao je izvor blizak paru.

Prije Cookea, Jennifer je ljubila redatelja Darrena Aronofskyja s kojim je u vezi bila godinu dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić (Foto: Instagram) Dino Jelusić - 1 +0 Dino Jelusić (Foto: Instagram) Celebrity Dino Jelusić se javio iz Los Angelesa pa jednim potezom oduševio hordu obožavatelja, mnogi su ovo jedva čekali

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 1 Sienna Miller - 3 Sienna Miller i Oli Green +13 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Celebrity Lijepa glumica nakon tri ljubavna kraha izgleda bolje nego ikad, a novu priliku za ljubav dala je 15 godina mlađem frajeru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene