Uživaju maksimalno!

Naša najuspješnija influencerica i zvijezda hit-showa objavila rijetku fotografiju s mužem: ''Jer smo pocrnili''

Jelena Perić Jelena Perić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +22 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Perić na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju sa suprugom Igorom Bubnjićem na kojoj su pokazali svoj preplanuli ten.

Influencerica Jelena Perić posljednjih dana uživa u Makarskoj sa svojim suprugom Igorom Bubnjićem.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Ona odlučuje! Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila

Na svojem profilu na Instagramu s pratiteljima je podijelila njihovu zajedničku fotku s plaže pa u opis stavila:

"Jedna random jer smo porcnili".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Na fotki Jelena ima gornji dio bijelog badića u kojem je istaknula svoje raskošne grudi, ali i pokazala novu boju od sunčanja, kratke traper-hlačice i pletenicu. 

U komentarima im se javila i Ella Dvornik pa im poručila: "Gorite", a ni sami pratitelji nisu mogli zaobići objavu, pa su ih obasipali komplimentima: "Preslatki ste", "Bojim se da vas ne prepoznajem", "Kad dođem u Zagreb 'odmjerit ćemo snage' u tenu", "Jeste bome".

Najbolje se odmara u krugu svojih najmilijih, i to osobito ako je uz nju sinčić Teo, izjavila je to za IN Magazin:

"Zahtjevan je, traži puno, puno trčkara. Sad ima dvije i pol godine, ali s druge strane, meni je to odmor za dušu. Nije samo spavanje i ležanje, nego kad ja dođem doma, kad on mene pogleda, kad se igram s njim, to je jedna vrsta relaksacije i to je za mene odmor. Tako da jedva čekam da s njim odem negdje na more, to će biti prvo ljeto da će on biti svjestan da se može kupati u moru i što je more."

No, prije toga je ipak odlučila malo vremena provesti sama uz supruga i uživati s njim u morskim avanturama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Jelena Rozga Nina Badrić - 2 Nina Badrić 50. rođendan Nine Badrić +26 50. rođendan Nine Badrić Celebrity Nina Badrić pohvalila se fotkama s raskošne proslave svojeg 50. rođendana: ''Srce mi je puno, malo ću vas bombardirati!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić i ELFSI +7 Mia Negovetić - 1 Celebrity Mia Negovetić potpuno je promijenila imidž: Pokazala je novu boju kose, a reakcije su različite!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene