Krasne uspomene!

Nina Badrić pohvalila se fotkama s raskošne proslave svojeg 50. rođendana: ''Srce mi je puno, malo ću vas bombardirati!''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Jelena Rozga Nina Badrić - 2 Nina Badrić 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić Davor Garić i Nina Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 1 50. rođendan Nine Badrić - 4 Nina Badrić i Jelena Rozga Nina Badrić +20 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić tijekom vikenda je proslavila 50. rođendan u društvu svojih najdražih, a sada je i na Instagramu podijelila fotografije i atmosferu sa slavlja.

Nina Badrić u nedjelju je glamuroznom proslavom obilježila svoj 50. rođendan, a slavila je u društvu najdražih prijatelja i obitelji. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić sjećate se njezina muža? Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

A kad su se slegnuli dojmovi, na društvenim se mrežama pjevačica pohvalila fotografijama. 

''Srce mi je puno. Malo ću vas bombardirati fotografijama ovih dana, ali želim da ostane ova prelijepa uspomena i ovdje'', napisala je Nina pored fotografija koje je podijelila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Sve najbolje putem Instagrama Nini je zaželjela i Jelena Rozga. 

"Draga moja, Nina Badrić zaslužuješ sve najbolje na svitu. Sretan ti rođendan, divoto moja!" poručila je Rozga Nini. 

"Ljubavi moja lijepa, hvala ti na svemu", uzvratila joj je Badrić u komentaru ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na jubilarnoj proslavi gostovala su mnoga poznata lica: Petar Grašo, Snježana Schillinger, Marija Husar, Enis Bešlagić te brojni drugi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Povodom rođendana Nina je objavila i fotografiju na profilu na Instagramu uz opis: ''Samo nas nebo zaustavit može i ništa više''. 

Nina je za IN Magazin otkrila kakav je osjećaj imati 50 godina.

''Iskreno, prekrasan, miran, zadovoljna sam, mislim da nikad nisam bila zadovoljnija sama sa sobom nego sada'', rekla je pjevačica. 

Za nju su godine zaista samo broj, koja je njezina tajna?

''Nema tajne! Duh je mlad. Kad je duh mlad, kad si u glavi mlad, godine su zaista samo broj. Ja mislim da nikom više na svijetu nije važno koliko netko ima godina, nego koliko ima života u svim tim godinama. Netko s 20 i nešto je dosta starmal, a evo, netko s 50 je dosta neozbiljan kao ja'', ispričala je Nina.

A nikomu nije promaknula ni Ninina haljina osebujnog kroja, koja je imala posebnu poruku.

''E, pa, ovo je haljina koja ima jednu posebnu priču. Ja sam si je naručila sebi za rođendan još prije četiri mjeseca, novosadski dizajner Mihano Momoza, koji je mene odavno oduševio svojim kreacijama. Onda sam ga nazvala i rekla da želim baš tu haljinu, haljinu cvijet za svoj rođendan jer mi simbolizira novi život i mora biti u bijeloj boji i to je bilo to'', otkrila je Nina Badrić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham - 3 David i Victoria Beckham - 1 David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 4 +7 David i Victoria Beckham - 5 Celebrity Prognozirali su im kratak vijek, no prebrodili su i preljubnički skandal, a nakon 23 godine braka izgledaju sretnije nego ikad!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 +28 Ivana Knoll - 3 Celebrity Atraktivna Hrvatica iznenadila pratitelje novom vrućom objavom, a jedan od njih joj poručio: "Blago onom tko te ima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene