Baš je dobro biti ja

Mala od skandala ponovno šokira - kombinacija koja je mnoge ostavila bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša poznata je po tome da nema dlake na jeziku i ne plaši se jasno i glasno izreći kritike i otkriti istinu. Zbog toga je često napadana od strane medija i javnosti, ali nju to nikada nije zaustavilo.

Ako ne pričaju o njenom pjevanju onda definitivno pričaju o njenom izgledu i neobičnim odjevnim kombinacijama. Jelena Karleuša slovi za ikonu stila, a o tome su na dugo i na široko raspravljali i gotovo svi strani mediji.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Srpska diva poslala poruku 'WC novinama i ravnoguzim novinarkama...'

Jedna njemačka TV kuća čak ju je posjetila kako bi komentirala styling Angele Merkel. Jelena je priznala kako je iskoristila sve svoje diplomatske sposobnosti kako ne bi morala reći što uistinu misli o izgledu Merkelice.

Srpska zvijezda o Kim: 'To što se dogodilo ne može se platiti novcem'

Ovim najnovijim outfitom kojim je izazvala veliku pozornost samo nastavlja niz uistinu zanimljivih odjevnih kombinacija. Kada je Jelena u pitanju, mnogi su pokušali osporiti njene pjevačke kvalitete, ali kada je u pitanju moda ona je ipak ultimativni autoritet na ovim prostorima.

 

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene