Uvijek posebna!

Kareluša se na bini pojavila s detaljima koje još nismo vidjeli na njoj: "Ovo je vrh, bolje ne može!"

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 1 Facebook 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Karleuša - 4 Galerija

Jelena Karleuša objavila je na društvenim mrežama niz fotografija kojima predstavlja nova dva albuma Alpha i Omega.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim specifičnim outfitima u kojima uvijek izazove pažnju svoje publike, ali i javnosti.

Ovog puta na pozornici se pojavila s posve novim detaljem na sebi koji je mamio mnoge poglede.

Pozirala je na kamenu, a na licu je imala motive od plastične folije, također od toga je imala i top i gaćice, a ispod je nosila bež podstavu kako bi prekrila intimne dijelove tijela.

U kosu je stavila umetke pa joj se dužina kose protezala sve do poda.

"Ovo je vrh, bolje ne može", "Ženo, sve super, svaka čast", "Duško te ne zaslužuje", "JK najveći borac", "A sada pravac Zagreb.. i mi želimo takav koncertni spektakl", samo su neki od komentara.

Jelena je postigla veliki uspjeh s nova dva albuma, a dokaz tome je da se njezine pjesme nalaze na top listi slušanosti.

Nedavno je i na društvenoj mreži X iskritizirala svoje kolege s estrade.

"Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pjesme hitovi (a to je 19 pjesama) i da je moj vizualni i modni utjecaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina netko treba snimiti album i slikati se za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smiješan i da se ne uspoređuje sa mnom. Kada je riječ o videoprodukciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad", napisala je tada.

Inače, svoje obožavatelje časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prati 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +20 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Zlatko Mateša u prvom javnom izlasku sa svojom novom partnericom, pokazali su da ih zlobni komentari ne ometaju da uživaju u svojoj ljubavi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 +26 Eva Longoria - 2 Celebrity Jasno je zašto su svi gledali u Evu Longoriju, a jedan dio tijela posebno je upadao u oči, dobro se namučila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene