Hm...

Jedan komad nakita na ruci Jelene Đoković privukao je posebnu pozornost jer se uz njega veže zanimljivo značenje

Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 6 Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 4 Novak Đoković, Jelena Đoković - 3 Novak Đoković, Jelena Đoković - 4 +9 Novak Đoković, Jelena Đoković - 1 Galerija

Dok je bodrila svojeg supruga s tribina, svi su pažnju usmjerili na crveni konac koji je Jelena Đoković nosila na ruci.

Jelena Đoković najveća je podrška svojem suprugu i tenisaču Novaku, a tako je bilo i proteklih dana kad ga je bodrila s tribina.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Kao i uvijek, Jelena je zablistala u svom modnom izričaju. Odjenula je bijelu bluzu i roza salonke, a na fotografijama koje su zabilježili fotografi mnogi su primijetili i crveni konac koji je imala na ruci tom prigodom.

Naime, iza tog crvenog konca stoji posebno značenje i neki vjeruju da je zaštita od uroka. 

Kod muškaraca i udanih žena stavlja se na desnu ruku, a kod djevojaka na lijevu. Vjeruje se da pojačava moć molitve i doprinosi duhovnom uzdizanju. Danas se takav končić može kupiti u zlatarnici. 

Također, prema informacijama koje se mogu naći, vrlo je bitno da vam crveni konac zaveže osoba koja ima posebno značenje u vašem životu. Smatra se kako je najbolje napraviti sedam končića i zaželjeti želju za svaki končić koji je napravljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine te zajedno imaju dvoje djece, sina Stefana i kći Taru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, hoće li stvarno u ovome bodriti Vatrene u Katru?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene