Obiteljska proslava!

Jasenko Houra s tajanstvenom suprugom proslavio je okruglu godišnjicu braka, a za skoru budućnost ima i jednu skromnu želju!

Jasenko Houra i supruga Dianne - 2 Jasenko Houra i supruga Dianne - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra i supruga Dianne - 1 Jasenko Houra i supruga Dianne - 3 Jasenko Houra i supruga Dianne - 4 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 1 Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 4 +8 Jasenko Houra s obitelji - 3 Galerija

Jasenko Houra proslavio je okruglu 30. godišnjicu braka s lijepom suprugom Dianne, a dio atmosfere podijelio je i na društvenim mrežama pa joj uputio predivne riječi.

Gitarist Prljavog kazališta Jasenko Houra na svojim se društvenim mrežama pohvalio rijetkim fotografijama sa svojom suprugom Dianne, a imao je i lijep povod.

Naime, Houra i supruga proslavili su 30. godišnjicu braka, a tim povodom gitarist omiljenog benda uputio joj je i nekoliko lijepih riječi.

'’30 godina uzajamne ljubavi i povjerenja'', stajalo je u opisu uz emotikon plavog srca.

Bračni par pozirao je jedno uz drugo sjedeći za stolom, a bila je tu i fotografija torte s natpisom ''Sretna 30. godišnjica braka!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasenko Houra (@jasenkohoura)

Iako im ništa ne nedostaje, Houra je kratko za 24 sata otkrio da bi ipak volio doživjeti još nešto.

''Čekam unučad, to želim doživjeti'', zaželio je.

Inače, Dianne je Kanađanka, a Jasenko je jednom otkrio da su se njih dvoje upoznali na turneji Prljavog kazališta u Torontu. Zajedno imaju i troje djece, kćeri Doru i Mirjanu te sina Ivana Brunu. Ostale privatne detalje Houra voli držati za sebe te puno ne otkriva o svom životu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene