Napravio iznimku

Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao lijepu suprugu i djecu, a za to je imao poseban povod

Jasenko Houra Jasenko Houra Jasenko Houra/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 1 Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Dora Houra - 4 Dora Houra - 5 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 +9 Jasenko Houra s obitelji - 2 Galerija

Jasenko Houra podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu dio slavljeničke atmosfere s proslave rođendana njegove kćeri Dore.

Naš glazbenik i član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra na svom je profilu na Instagramu objavio rijetke obiteljske fotografije, a za to je imao i poseban povod.

Pogledaj i ovo Prljavo kazalište - 1 Stare navike, novi počeci Jasenko Houra i Mladen Bodalec otkrivaju zašto ih je glazba spasila te je li bend poljuljao nedavni sukob oko imena!

"Sretan 24. rođendan našoj Dori", napisao je Jasenko i objavio fotografije na kojima je pokazao dio slavljeničke atmosfere Dorina rođendana, ali i suprugu Dianne, kćer Marijanu i sina Ivana Brunu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jasenko Houra (@jasenkohoura)

"Najljepši", "Sretan rođendan želim od srca", "Sretan rođendan", komentirali su njegovi pratitelji.

Jasenko i njegova supruga, lijepa Kanađanka Dianne, upoznali su se na jednoj njegovoj turneji, a detalje svog privatnog života kriju od obožavatelja i znatiželjne javnosti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 +23 Salma Hayek Celebrity Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene