"Kad susjedi polude"

Naš glumac u dijaboličnoj situaciji: "Netko mi je na ogradi ostavio mrtvog štakora"

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) kad susjedi polude kad susjedi polude +0 Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Jan Kerekeš zgrozio se kada je na ogradi ugledao mrtvog štakora zalijepljenog na pločicu. Stvarna priča.

Jan Kerekeš u jednoj je od glavnih uloga u seriji "Kad susjedi polude! koja starta sa emitiranjem 28. svibnja na Novoj TV. U njoj igra Krunu, dečka glasne Tomislave (koju je utjelovila Anđela Ramljak) i nezaposlenog profesora politike i gospodarstva. Zanimalo nas je kakva je njegova uloga, ali i kakve je eventualne zavrzlame imao sa svojim susjedima! Ima materijala i za "Provjereno", našalio se Kerekeš.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš Smijeh je lijek Kakav otac, takav sin: Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima, obitelji i svojem odnosu!

"Nisam najzgodniji, nisam nanajpametniji, niti najmlađi, niti najstariji, niti pretjerano pažljiv, ali znam da sam smotan k'o sajla i uvijek zeznem sve što mogu. Volim svoju Tomislavu iako to ponekad jedva pokazujem. I ono najvažnije, moja je uvijek zadnja: "Da, draga", priča Jan. S Anđelom Ramljak, koja igra njegovu djevojku, bilo mu je, kaže, odlično surađivati.

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr)

O svojim susjedima, pak, ima zanimljive priče. "Joooj, kad bih vam počeo govoriti, samo biste me preusmjerili na emisiji Provjereno. Svi moji susjedi su divni, ali jedna susjeda je baš posebno divna. Osim što mi je, na novoasfaltiranom parkirnom pjestu ispod nadstrešnice za aute označila lak bojom "stvarnu" među, uspjela mi je u tri godine izgovoriti toliko prostih riječi koje ja nisam izgovorio u 30 godina, a znam biti prost. Zadnje mi je netko na ogradi ostavio mrtvog štakora zalijepljenog na neku pločicu. Volim svoje susjede", otvoreno će Kerekeš.

Nekad je i zbog tuluma bilo problema. "Nije bilo samo upozorenja, bilo je i kucanja na vrata. Policija. Da policajci na kraju nisu popili pivo s nama, bilo bi velikih problema. Ovako je bilo baš divno", dodaje Jan.

kad susjedi polude kad susjedi polude
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene