Dobivaju i prijetnje

Naši glumci odgovorili na kritike zbog fotki na kojima kleče i mole se: "Mi smo vjernici, kalendar s Titom nema veze s našim stavovima"

Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Facebook 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš Jan Kerekeš Jan Kerekeš Jan Kerekeš Ljubomir Kerekeš Ljubomir Kerekeš - 4 Ljubomir Kerekeš +1 Ljubomir Kerekeš Galerija

Nakon što su nasmijali mnoge fotografijama na kojima kleče pred gulašom, Ljubomir i Jan Kerekeš otkrili su da su svojim potezom razbjesnili dio javnosti.

Glumci te otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, nedavno su nasmijali mnoge fotografijama na kojima kleče i mole se pred gulašom, koje su objavili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš Smijeh je lijek Kakav otac, takav sin: Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima, obitelji i svojem odnosu!

Ipak, neki su se zbog prizora našli uvrijeđenima, a glumci su se sada oko svega oglasili na službenom Facebook profilu njihova Kerekesh teatra.

"Obzirom da smo primili nekoliko otvorenih prijetnji i obzirom da su naše fotografije klečanja pored gulaša postale najpraćenija vijest u Hrvatskoj IKAD (što je izrazito žalosno, jer ima puno ljepših i važnijih vijesti) šaljemo ovu poruku svima koji još vjeruju u ljubav. MI SMO VJERNICI I VJERUJEMO DA SE SVAKA MOLITVA JEDNAKO GLASNO ČUJE BEZ OBZIRA GDJE SE MOLI. Ako živimo u demokraciji i prihvaćamo različitosti, zašto ne bismo sutra mogli postaviti tepihe na trgove i klanjati se u smjeru džamije ili druge crkve? Ako poštujemo žene i njihova prava, zašto bismo trebali tražiti od njih da budu u službi muškaraca? I zašto bi muškarci trebali odlučivati umjesto žena? Ako se ljudi vole, zašto ne bi smjeli voditi ljubav prije braka? ŽIVIMO U 21. STOLJEĆU I KLEČIMO NA TRGOVIMA? Svoju seksualnu orijentaciju dokazujemo povorkama, zastavama ili šamarima i batinama? AJMO SE SVI SMIRITI I POMOLITI ZA SEBE. Bez fotoaparata u rukama. Sami za sebe. Sad. AKO IZGUBIMO VJERU DA RAZLIČITO IDE ZAJEDNO, ONDA PRESTAJEMO BITI LJUDI. Sve vas voli vaš Kerekesh Teatar", poručili su i dodali: "Za one najosjetljivije - kalendar s Titom je jedino što smo našli u vikendici i nema veze s našim životnim stavovima, neki u ruci imaju gemišt jer je fotkanje bilo spontano i nismo klečali 3 sata koliko se kuhao gulaš."

Podsjetimo, sporne fotografije osvanule su na društvenim mrežama nakon što su proteklog vikenda na glavnom zagrebačkom trgu muškarci klečali i molili da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.

"Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja", poručili su tada Kerekeši uz fotke na kojima su pozirali sa svojim prijateljima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene