Još jedno vjenčanje

Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Instagram) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton (Foto: Instagram) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton (Foto: Instagram) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) +0 James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Galerija

James Middleton, brat vojvotkinje Kate, zaručio se s Francuskinjom Alizee Thevenet.

Cijeli svijet zna da Kate Middleton ima sestru Pippu, no James, mlađi brat vojvotkinje Kate, javnosti je znatno manje poznat. Ipak, s obzirom na to da će kraljevska obitelj uskoro ponovno sudjelovati u pripremama jednog vjenčanja i medijska popraćenost Jamesa vjerojatno će se pojačati. Naime, zaručio se. 

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

James (32) je zaprosio svoju djevojku, Alizee Thevenet (29), a ona je pristala udati se za njega. Sretne vijesti James je podijelio sa najbližim prijateljima, a prošnju je obavio u privatnosti njihova doma u zapadnom dijelu Londona.

Lijepa Alizee dobila je prekrasan prsten sa safirima, sličan onome Jamesove sestre Kate. Naime, kada je princ William zaprosio svoju dugogodišnju ljubav Kate Middleton, učinio je to poklonivši joj prsten s predivnim velikim safirom koji je nekoć pripadao njegovoj majci, princezi Diani. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news 🥂🍾 #jalizee 🇬🇧🇫🇷

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)


Sljedećeg će tjedna kraljevska obitelj izdati službenu potvrdu da se brat buduće kraljice Kate ženi. Ova vijest proširila se medijima samo par dana nakon što je javnost saznala da se i princeza Beatrice udaje za tajkuna Edoarda Mapellija Mozzija. 

James i Alizee su se upoznali i zaljubili prošle godine, a oboje su uspješni poduzetnici. Navodno su se upoznali u jednom ekskluzivnom baru u financijskom dijelu Londona, a James je putem konobara Alizee poslao poruku i zamolio ju da izađe s njim na piće.

Alizee u trenutku upoznavanja nije imala pojma da flerta s bratom Kate Middleton, a njezini prijatelji tvrde kako je shvatila tko je on tek par tjedana nakon što su se prvi puta upoznali. 

Lijepa Francuskinja u slobodno vrijeme trenira pse, što joj je čvrsta poveznica s Jamesom koji je pasionirani uzgajivač pasa, skija te tečno govori čak četiri jezika. Njezina egzotična obiteljska povijest ima korijene u Čileu, Belgiji i Indoneziji, a nakon mnogih putovanja svijetom Alizee se skrasila u Londonu prije 6 godina, kada je započela studirati ekonomiju na Queen Mary University of London.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +6 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kroz njegov su krevet prošle mnoge slavne ljepotice, ali on na neku foru nije dobio "titulu" ženskara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene