Koga je sve ljubio?

Kroz njegov su krevet prošle mnoge slavne ljepotice, ali on na neku foru nije dobio "titulu" ženskara

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Zoe Saldana (Foto: AFP) Bradley Cooper i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Renne Zellweger (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper i Jennifer Esposito (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper ne slovi kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika, unatoč tome što je ljubio mnoge slavne žene.

Hollywood vrvi slavnim "serijskim zavodnicima" i preljubnicima. Lista glumaca i glumice koje nose takve epitete podugačka je, no većina ljudi na nju ne bi uvrstila ime Bradleyja Coopera, glumca i redatelja koji je trenutačno jedan od najpoželjnijih neženja.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Zadnjih se godinu dana o njegovu ljubavnom životu mnogo piše, ponaprije zahvaljujući šuškanjima o aferi s Lady Gagom i prekidu s modelom Irinom Shayk, no osim te dvije dame, Bradley je bio u vezi s još mnogo slavnih ljepotica. Iako nema "službenu" reputaciju velikog zavodnika, volio je podosta dama. 

Njegova prva velika ljubav bila je Jennifer Esposito, s kojom je prohodao 2006. godine. Par se javnosti predstavio na dodjeli Zlatnih globusa, a svijetu su obznanili da su zaručeni nakon što su manje od godinu dana bili u vezi. Nakon što su iste godine izrekli zavjete, rastali su se samo četiri mjeseca nakon vjenčanja. 

Sljedeća ljepotica na glumčevoj "listi" ljubavnica bila je Isabella Brewster, s kojom je bio 2008. godine. Isabella je agentica za casting, a glumca je upoznala na jednoj probi. Zajedno su bili godinu dana, nakon čega su se razišli u prijateljskim odnosima. Isabella je jako držala do svoje privatnosti pa postoji vrlo malo njihovih fotografija. 

Kada je 2009. prekinuo s Isabellom, Bradley nije dugo čekao da potraži novu djevojku. Tako je iste godine upoznao Renee Zellweger, na setu filma "Case 39", i s njom započeo ljubavnu vezu. Oskarovka i Bradley zajedno su bili nešto više od dvije godine, a onda su 2011. obznanili da su prekinuli zbog rasporeda snimanja, koji im nisu dopuštali da provode vrijeme zajedno. 

Utjehu je potražio u naručju najveće latino dive svijeta - Jennifer Lopez. Ipak, ova ljubavna priča nije dugo potrajala, tek nekoliko mjeseci, a prema priznanju glumca, navodno je odmah bilo jasno da stvar neće zaživjeti. 

Godina 2011. pokazala se vrlo ljubavno turbulentnom za slavnog glumca. Zaljubio se u glumicu u usponu Zoe Saldanu, s kojom je ostao duže od godinu dana. 

Potom je odlučio okušati sreću s manekenkama pa je prohodao s Britankom Suki Waterhouse 2013. godine. Velika razlika u godinama koštala je ovaj par njihove veze. Naime, Bradley se htio oženiti, no ona je smatrala da je premlada za tako veliku odluku. Kada su bili u vezi ona je imala 23, a on 40 godina, pa su nakon dvije zajedničke godine odlučili da je najbolje da svatko krene svojim putem. 

Posljednja u nizu Bradleyjevih djevojaka bila je Irina Shayk, s kojom je prekinuo ove godine. Zajedno su dobili i dijete, a mnogi su ih smatrali jednim od najljepših parova Hollywooda. 

Sada se Bradleyja povezuje s Jennifer Garner, njegovom dugogodišnjom prijateljicom, no jesu li šuškanja o njihovoj vezi istinita ili ne, pokazat će vrijeme. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +10 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezina je polusestra možda slavnija, ali se ne može pohvaliti ovakvim oblinama koje kipte iz haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene