ona sve ignorirala

Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

Ivana Mišerić Ivana Mišerić Karmen Poznić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Galerija

Ivana Mišerić uživa u ljetovanju po našoj obali s prijateljicama i ne obazire se na primjedbe o svojoj mršavosti.

Ivana Mišerić (34) nastavlja oduševljavati pratitelje na Instagramu poziranjem u badiću. 

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

"Ako nisi bosonog, onda si previše obučen", istaknula je radijska voditeljica. Ivana uživa na našoj obali s prijateljicama i pokazuje koliko joj godi godišnji odmor, ali i da je njezina linija besprijekorna. 

Mišerić je još jednom pozirala u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na grudima. "Jako si mi zgodnica", "Kraljica je stigla", "Super si, Ivana", "Ljepotica", "Savršena kao i obično", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“A vacation is having nothing to do and all day to do it in.” Počela sam lijepiti citate - ne bu dobro.😬 ♥️

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Ipak, neki su se koncentrirali na druge stvari. "Što je sa nožnim stopalima?", "Zašto tako mršava?", pitali su Ivanu. O Ivaninoj težini se raspravljalo i na fotografiji gdje pozira u bikiniju na ležaljci, a dio ljudi stao je u njezinu obranu. 

"Mislim da nije fer da ti stalno govore da pojedeš nešto jer izgledaš super i pristaje ti. Vjerujem da ti jedeš dovoljno, ali si u pokretu stalno, pa imaš zahvalan metabolizam. Uživaj na odmoru", "Džabe nama ženama svi hashtagovi, kada je žena ženi vuk. Ak' ima cice, ne valja. Ak' nema cice, ne valja, isto sa guzom, strijama, celulitom, rebrom, nosom, krivim prstom. Ženo, prelijepa si kakva jesi. Ako nekome ne paše, neka se pogleda od glave do pete, zahvali na svemu i baci kamen preko ramena i uživa", komentirali su njezini pratitelji. 

Ivana nije odgovarala na prozivke, nego je nastavila dijeliti fotografije s odmora. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Richie u Dubrovniku +0 Lionel Richie u Dubrovniku Celebrity Još jedan slavni glazbenik stigao na našu obalu, odmara se u Dubrovniku na luksuznoj jahti dugoj 107 metara

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene