ljepotica do ljepotice

Naša bivša misica tulumarila s kolegicama koje su nosile titule najljepših Hrvatica, a danas se rijetko pojavljuju u javnosti!

Ivana Delač - 3 Ivana Delač - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač - 3 Ivana Delač Ivana Delač +0 Ivana Delač (Foto: PR) Galerija

Ivana Delač, Nina Slamić Gudeljević te Ivana Mišura Vlaović zajedno su proslavile Ivanin 42. rođendan, a fotke su objavile i na Instagramu.

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač ovih je dana proslavila 42. rođendan, a kako se provela objavila je na Instagramu. Svi su primijetili da je bila u zanimljivom društvu, a uz nju su pozirale i dvije kolegice, tj. dobitnice titula najljepših Hrvatica, Nina Slamić Gudeljević te Ivana Mišura Vlaović.

Pogledaj i ovo Ivana Delač - 10 Evo tko je on! Naša bivša misica prvi put u javnosti s dugogodišnjim partnerom kojem je dosad vješto skrivala identitet!

"U najboljim godinama", napisala je Delač u opisu fotki na kojima uz balone s brojem 42 puše u svjećice na torti. Brojni pratitelji čestitali su joj rođendan te su joj poručili da s godinama izgleda sve mlađe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

Podsjetimo, Ivana Delač je titulu Miss Universe Hrvatske odnijela 2003. godine, a nakon toga se zaposlila u organizaciji evenata. S bivšim suprugom Ivicom Đolom ima sina Nou, a detalje iz svog privatnog života rijetko dijeli s javnosti.

Njezina kolegica Ivana Mišura Vlaović prošle se godine udala za bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim je od 2018. godine, a upravo je Delač onda objavila fotke s njihova vjenčanja. Nije tajna da se ljepotice redovito druže te da su velike prijateljice, a s njima u društvu je redovito i Nina Slamić Gudeljević.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene