Dugo je nije bilo

Iva Majoli u rijetkom izlasku pokazala da je vampirski tretman kojim se hvalila itekako uspješan!

Iva Majoli Iva Majoli DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli plijenila je pozornost na konferenciji Hrvatske ženske teniske reprezentacije.

Našu umirovljenu tenisačicu, a danas izbornicu Hrvatske ženske teniske reprezentacije Ivu Majoli u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti, pa je njezino zadnje pojavljivanje izazvalo veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

44-godišnja Iva snimljena je na konferenciji reprezentacije na kojoj je sudjelovala i tenisačica Tara Wurth, koja s kolegicama uskoro putuje na kvalifikacijski turnir Billie Jean King Cup u Antaliji. Naša najbolja tenisačica svih vremena tom je prilikom pokazala prirodno lice, bez teške šminke, na kojem je vidljiva tek pokoja bora.

"Inače se jako malo šminkam. Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi - rumenilo, maskara, i to uglavnom sve s prstima", izjavila je Iva jednom prilikom za IN magazin Nove TV.

Iva ne krije ni da je bila na tretmanu pomlađivanja kakav vole Kim Kardashin i Angelina Jolie, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

"Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno", objasnila je Iva uz objavljenu fotografiju.

Jedan od njezinih posljednjih izlazaka u javnost bio je povodom božićnih blagdana prošle godine, kada se pohvalila druženjem s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, tenisačicom Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom Anom Muhar Blanquart te Marijanom Matthäus, koja je bivša supruga nekadašnjeg njemačkog nogometaša Lothara Matthäusa.

"Odličan dan u odličnom društvu", napisala je tada Iva u opisu fotke na kojoj sve poziraju nasmiješene.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene