Pristaje joj

Novo izdanje jedne od naljepših Hrvatica: Brineta je postala plavuša

Iva Leko (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Leko (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) +0 Iva Leko (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Iako je bila skeptična, lijepa Iva Leko zadovoljna je izgledom nakon drastične promjene boje kose

Jedna od najljepših Hrvatica, kako kažu za Ivu Leko, nedavno je iznenadila mnoge pojavivši se u novom izdanju! Za potrebe jednog modnog snimanja, Iva je uz pomoć frizera Antonia Draževića postala fatalna plavuša.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Oglasila se i ona Burna reakcija Nine Badrić na vijest koja je uzdrmala Hrvatsku: "Osjećam bespomoćnost, sram i bijes! Pretužno i prestrašno!"

“Prvi put kad je rekao da ćemo to snimati meni se to uopće nije svidjelo. Nisam znala kako će ta perika izgledati, bila sam ''jao, pa to je katastrofa, pa to je već viđeno, meni to ne stoji, ja sam brineta i to je to. Onda kad smo ju probali, toliko smo se oduševili da smo drugi dan raspravljali kako ćemo mene pofarbat sad.“, objasnila je Iva.

Iva Leko (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Iz brinete u plavušu Iva je prešla brzinom svjetlosti jer su koristili malu pomoć kakvu često ima i Kim Kardashian. Frizer Antonio Dražević otkrio je detalje o periki: “To je perika rađena po narudžbi, šivana po mjeri, dizajner koji našoj popularnoj Kim Kardashian radi perike pa smo je iz Amerike dofurali u Zagreb i napravili show.“. Otkrio je i kako je perika izrađena od 100 posto prirodne kose, a cijena joj iznosi čak 1900 eura.

Platinasta plavuša 2016. godine postala je i Severina. Iako često mijenja boju i dužinu, Seve je najčešće tamnokosa pa je ovom promjenom bila potpuno iznenadila. “Iskreno, meni je to sve savršeno, Severina je prezgodna žena i što god da stavi, poput moje Ive, što god da stavi na glavu.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Nives Celzijus svoje obožavatelje oduvijek je hipnotizirala svojim tamnokosim izdanjem a onda se 2015. pretvorila u bjondinu.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Čak je i Nina Badrić imala svoju plavokosu fazu. Jedan od svojih najvećih hitova Dani i godine otpjevala je kao plavuša.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Naše zvijezde u svim izdanjima izgledaju besprijekorno. No pitanje je zabavljaju li se bolje plavuše ili crnke?

Odgovor na pitanje saznajte u prilogu IN magazina.


IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr .

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene