lijepa i uspješna

Jedna od najljepših Hrvatica slavi 43. rođendan, zna se da je sretna i u poslu i u ljubavi, ali privatni život čuva za sebe

Iva Jerković - 2 Iva Jerković - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković - 6 Iva Jerković - 9 Iva Jerković - 12 Iva Jerković - 11 Iva Jerković - 10 Iva Jerković - 8 Iva Jerković - 5 Iva Jerković - 3 Iva Jerković - 7 Iva Jerković - 4 +17 Iva Jerković - 1 Galerija

Voditeljica Iva Jerković slavi 43. rođendan, a na svojim pričama podijelila je lijepe čestitke prijateljica.

Naša bivša manekenka, jedna od najljepših voditeljica i vlasnica salona ljepote, Iva Jerković,slavi 43. rođendan.

Tim povodom na društvenim mrežama oglasile su se brojne njene prijateljice, a ona je njihove fotografije podijelila na Instagram pričama.

"Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi", napisala je u opisu slavljeničke fotografije, a ubrzo su se u komentarima zaredale brojne rođendanske čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Lijepa moja Iva, sretan ti rođendan", poručila joj je Sandra Elkasević, a lijepim željama pridružili su se i Nina Badrić, Maja Cvjetković, Davor Grgin, Barbara Ljiljak i brojni drugi.

Iako je već godinama uspješna na sceni, svoj privatan život skriva, a poznato je tek da je u vezi s poduzetnikom Josipom Antićem s kojim je prije četiri godine, u svojoj 39. godini života, dobila kćerkicu Rinom Ami.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 +24 kraljica Camilla i Brigitte Macron - 2 Zanimljivosti Posebna priča krije se iza tijare koju nosi kraljica Camilla: Vrijedi milijune, a bila je predmet žestokih rasprava

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 2 Sanja Radolović - 1 Zastupnice u Saboru - 5 Zastupnice u Saboru - 3 +25 Zastupnice u Saboru - 2 Celebrity Naša saborska zastupnica zbog odabira haljine zaokupila je pažnju svih prisutnih, potrudila se da je primijete!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene