ZadnjA klapa serije "Na granici"

Emocije svladale legendarnu Zorku: "Tužna sam i knedla mi je u grlu"

Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak i Filip Juričić (Foto: Nova TV) Serija \ Nina Erak i Nadia Cvitanović (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) +0 Nina Erak (Foto: PR) Galerija

Nina Erak otkrila nam je kako se osjeća nakon kraja snimanja serije "Na granici", ali i kako joj je baba Zorka utjecala na život.

Pala je i zadnja klapa popularne serije ''Na granici'', glumci odlaze na zasluženi odmor, a gledatelji posljednju epizodu prve sezone imaju priliku pogledati u ponedjeljak 10.lipnja. Dobra vijest stiže i za sve obožavatelje – produkcija Nove TV snimila je i drugu sezonu, a nove nastavke gledat ćemo od jeseni.

Pogledaj i ovo Marko Braić (Foto: Instagram) Zvijezda omiljene serije Zgodni hrvatski glumac otkrio što je najljepše što su fanovi za njega učinili: ''Publiku je teško zavarati''

Svaki kraj snimanja je nekako tužan i sjetan pa tako i za jednu od glavnih glumica u seriji Ninu Erak koja je osvojile gledatelje diljem Hrvatske i regije, ulogom legendarne babe Zorke.

S Ninom smo razgovarali na setu gdje je snimala posljednje scene, 

"Tužna sam, moram reći da mi je bila knedla u grlu, poljubila sam Štrljića i rekla mu neka bježi dok ne počnem plakati. Godinu smo stvarno tu živjeli kao u inkubatoru. I kad sam bila loše i bolesna nekako sam tu došla i osjećala sam se puno bolje, bez obzira na učenje teksta, neprospavanih noći jer budili smo se jako rano i snimili do jako kasno. Međutim cijela je ekipa bila tako divna prema nama, od tehnike do šminke, frizure, tajnica... Svi su nam bili na usluzi i zaista nas mazili i pazili, najbolje što može biti u našim uvjetima", otkrila nam je Nina.

Njezin lik babe Zorke osvojio je srca malih i velikih. Zorku i njezine zgode i nezgode pamtit će se još dugo vremena. Nina nam je otkrila je li Zorka utjecala na njezin privatni život.

"Nije utjecala na moj život makar su mi doma rekli da sam počela razgovarati kao baka Zorka jer moja uvijek zadnja pa sam počela malo dizat ton i galamit. Imala sam snažne žene u obitelji, svoju majku, svoje bake i zapravo sam po njima i kreirala tu ulogu koja je bila vrlo opasna. Jer ipak nemam toliko godina kao Zorka i onda je bilo ili ću uprskat ili ću napravit dobro. Sudeći prema rekacijama prijatelja i kolege mislim da sam napravila jedan velik i dobar posao", zaključila je. 

A osim lika babe Zorke, Nina će kući ponijeti brojne uspomene koje je stvorila s kolegama na setu ali i sa svim članovima ekipe. 

"Svaki je dan bilo pregršt anegdota, od hrane koju nismo stigli pojest, pa je je u jednom trenutku Siniša Ružić rekao da zašto nam ne bi ovdje napravili garsonijere pa da tu prespavamo jer smo morali dolazi u 6 ujutro. To je neki naš humor koji da vam sad pričam, možda ne bi bio duhovit", izjavila je Nina.

Iako je sve gotovo i pomalo je umorna, Nina nam je kraju priznala kako joj ne bi bio problem snimati nastavke.

"To je predivno. Zamislite kad igrate jednu ženu, babu Zorku koja ima blizu 80 godina i kad je ona omiljeni lik od male djece do starijih, to znači da smo napravili dobar posao. Mi bi rado snimali i dalje, da se sad malo odmorimo pa još jednu sezonu, ne bi nam bilo teško", zaključila je Nina.

Seriju "Na granici" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene