Ima što i pokazati!

Mama mu pomaže naći ženu, ali možda mu pomogne i njegov Instagram koji je pun golišavih fotki

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar i Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Kotlara od večeras gledamo na Novoj TV u novoj sezoni showa "Ženim sina?".

Večeras u 22:25 na Novoj TV počinje druga sezona showa "Ženim sina?", koji će zasigurno privući pozornost gledatelja.

Pogledaj i ovo Ženim sina Uskoro na Novoj TV! U potrazi za onom pravom: I sin Danijela Popovića upušta se u novu avanturu zvanu "Ženim sina?"

Među natjecateljima kojima roditelji traže djevojke našao se i markantni Zadranin nordijskih i talijanskih korijena – Josip Kotlar.

Osim pozornosti djevojaka koje sudjeluju u showu, Josip će zasigurno privući i pozornost gledateljica, a njegov profil na Instagramu vrvi atraktivnim fotografijama te ga svakodnevno prate tisuće obožavatelja.

Isklesano tijelo Josip može zahvaliti džudu jer je riječ o sportskom treneru te bivšem spasiocu koji zasad samo koketira s modeligom, no tko zna što donosi budućnost.

"Moj najveći motiv bila je dobra zabava, upoznavanje novih ljudi i iskustva, a htio sam pružiti majci izlazak iz monotonog života i neko novo iskustvo. Očekujem da ću upoznati neku novu osobu, s kojom ću se moći družiti još neko vrijeme. Upoznat ću nove ljude pa možda s nekim kliknem", rekao nam je Josip o sudjelovanja u showu.

"Volim visoke, tamne djevojke. Nisam toliko lud za oblinama, nije mi važno koliko je neka djevojka eksponirana, važno mi je da drži do sebe i da se brine o svom zdravlju, da ne zanemaruje samu sebe", ističe Zadranin koji ne skriva bliskost s majkom Suzanom.

"Uvijek slušam majku i ona me naučila davati savjete o ljudskom karakteru i osobinama koje ja možda ne vidim, ali ona ih je primijetila sa strane, kao promatrač. I to mi super dođe", priznao je, a u kojoj mjeri se mama "petlja" u sinov ljubavni život, saznat ćemo već večeras.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Kotlar BEPI (@bepi.energy) on

Dotad u našoj galeriji provjerite čime će Josip privući pozornost nježnijeg spola. 

Sve o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene