svi jedva dočekali!

Indira raspametila fanove Colonije videom s bivšim kolegom iz grupe, otkrili su i kako su se pomirili

Colonia (FOTO: Nikola Knežević) Colonia (FOTO: Nikola Knežević) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Colonia (FOTO: Nikola Knežević) Indira Levak Indira Levak - 2 +0 Indira Levak - 5 Galerija

Indira Levak se pomirila s Borisom Đurđevićem iz svoje bivše grupe Colonia pa je na Instagramu objavila i njihov zajednički video.

Pjevačica Indira Levak otkrila je da se pomirila s bivšim kolegom iz Colonije, Borisom Đurđevićem s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu.

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenada! Indira šokirala fanove: Objavila da napušta Coloniju!

"Do obnove suradnje došlo je nekako spontano, nevidljive sile su nas spojile, neka nostalgija, stare uspomene", ispričala je Indira u zajedničkom intervjuu s Borisom za časopis Story, a on je priznao da su ratnu sjekiru zakopali uz rakiju.

"Razgovarali smo satima u mom studiju, razmatrali sve opcije, bacali ideje i onda otišli kući ljuljajući se od šljivovice!" kazao je Đurđević.

A nakon što su otkrili da će ponovno surađivati, Indira je na svojem Instagramu objavila i njihov zajednički video u kojem su, na šaljiv način, odlučili pokazati kako su se pomirili.

"Dva luđaka! Pitaju nas kako smo se pomirili, pa nema do one stare: mir, mir, mir, nitko nije kriv! Daj prstić!" napisala je, a objava je raspametila obožavatelje Colonie.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Bravo!, Baš mi je drago", "Aleluja!", "Znao sam da je samo bilo pitanje vremena!", "Skupa ste najjači", "Ne mogu vjerovati da se vaše prijateljstvo vratilo", pisali su uzbuđeni fanovi.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić.

"Inače nisam konfliktna osoba, ali svi prekidi su ružni, partnerski, privatni. Proradi ego. Što je - tu je", komentirao je tada Boris za IN Magazin, a čini se da su nakon četiri godine napokon uspjeli prijeći preko svega.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene