Fakap za pamćenje

Ida Prester i Mia Kovačić ogolile dušu: ''Izlazi ti naslov - u Parizu sam spavala s puno ljudi!''

U novoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" dušu će ogoliti upravo njegove voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester te otkriti životne trenutke koje neće tako lako zaboraviti! ''Fakap'' možete pratiti svakog četvrtka na portalu showbuzz.hr u 18 sati.

Nakon Tatjane Jurić i Luke Nižetića, u trećoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" u ulozi gošći naći će se upravo njegove voditeljice - Mia Kovačić i Ida Prester.

"Ona je šlampava, a ja se jednostavno fokusiram i zato imam manje fakapa", tvrdi Kovačić na početku videonajave emisije iz koje se već može zaključiti da ni ovoga puta neće nedostajati zabave i smijeha.

Prester se, među ostalim, prisjetila jednog bombastičnog novinskog naslova koji je glasio: "Ida Prester: U Parizu sam spavala s puno ljudi", a preostaje nam doznati i zašto je Miju odlučila provesti kroz svoj WC.

"Fakap" je emisija koja se ekskluzivno prikazuje na portalu showbuzz.hr, a gosti moraju biti spremni otkriti one najnespretnije, najneugodnije i najnesmotrenije životne trenutke.

Led je u prvoj epizodi probila Tatjana Jurić, koja je Miju i Idu ugostila u svojem stanu te im ispričala neke neugodnosti koje je doživjela privatno, ali i na poslu, a prihvatila je i zanimljiv izazov u kojem je svoje muške prijatelje trebala žicati za fotografiju trbušnjaka.

Luka Nižetić, koji je gostovao u drugoj emisiji, ispričao je pak kako je u jednoj situaciji ostao bez hlača i našao se samo u gaćama, obavio je i jedan telefonski poziv koji je nekog malčice naljutio, a nije propustio ni priliku da zapjeva.

Ne propustite novu epizodu Fakapa, u četvrtak 11. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene