Utjelovljenje seksepila

'Uistinu uživam u seksu, u potpunosti je dio mene!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham jedna je od vodećih hollywoodskih seks simbola, a uloge u filmovima kao što su 'Austin Powers', 'Boogie Nights' i 'Hangover' vinule su je u zvjezdano nebo.

No 43-godišnja Heather Graham u intervjuu za časopis 'Woman's Health' otkriva kako je trebalo proći dosta vremena da shvati kako je seksepil uistinu dio nje. Ističe kako danas na seks gleda posve normalno te da itekako uživa u njemu.

Pogledaj i ovo Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Intervju za In Magazin Slavna glumica ekskluzivno nam je otkrila zašto je ostavila sve muškarce koje je voljela

> >>> 'Bio sam nervozan prije snimanja seksa, dugo sam zaljubljen u nju'

'Danas je seks dio moje ososbnosti. Seks je dio mene i trebalo mi je dosta vremena da to shvatim, da se pritom osjećam dobro. Nisam bila sigurna je li dobro ili loše ako uistinu uživam u seksu', ispričala je Heather.

'U principu, industrija u kojoj se nalazim je jako seksistička. Njome uglavnom vladaju muškarci. Pogledajte filmove, koliko njih priča pravu priču o ženama? Ako pogledate glavne uloge, 75 posto ih čine muškarci. Ultimativna forma slobode je kada žena može izraziti u potpunosti svoju seksualnost. Imam osjećaj da žene nisu dovoljno sigurne u sebe, pa samim time ne mogu izraziti svoju seksualnost, zaključila je Heather.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene