ima 25 godina

Supruga Justina Biebera nakon moždanog udara završila na operaciji srca: "Najstrašniji trenutak u mom životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber je u videu na svojem YouTube kanalu otkrila da je u ožujku bila na operaciji srca nakon što je hospitalizirana zbog manjeg moždanog udara.

Supruga popularnog pjevača Justina Biebera (28), manekenka Hailey Bieber (25), otvorila se o svojim zdravstvenim problemima nakon što je u ožujku ove godine hitno hospitalizirana zbog manjeg moždanog udara.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Hailey je na svojem YouTube kanalu objavila video u kojem je otkrila da je nakon toga podvrgnuta i operaciji srca, točnije na zahvatu zatvaranja pataloških otvora u srcu koji mogu biti uzročnici moždanih udara kod mladih.

Ispričala je kako je operacija protekla glatko i kako se od svega brzo oporavlja.

"Osjećam veliko olakšanje zbog toga što smo uspjeli sve riješiti i što se mogu odmaknuti od ovog stvarno strašnog perioda i nastaviti živjeti svoj život", kazala je Hailey.

Nakon što je prošlog mjeseca hitno hospitalizirana u Palm Springsu sa simptomima sličnim moždanom udaru, liječnici su otkrili da joj je u mozak doputovao krvni ugrušak koji je izazvao prolazni ishemijski napad.

"Radili smo dublje testiranje i pronašli su mi PFO", otkrila je u videu, a PFO je opisala kao preklop između desne i lijeve komore srca. "Srce se obično pri rošenju zatvori samo od sebe, ali moje nije", objasnila je.

Njezina video ispovijest "Telling my story" u jedanom danu pogledana je više od 2,4 milijuna puta.

O svojoj borbi Hailey se ranije oglasila u pričama na Instagramu.

"Sjedila sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imao vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika, ali moje tijelo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati. Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lijepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey u ožujku.

Manekenka je u braku s Justinom Bieberom od 2018. godine kada su se u tajnosti vjenčali, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju. Jednom je prilikom otvorila dušu te je priznala koliko joj je bilo teško nositi se s prevelikom medijskom pažnjom i priznala je kako se htjela sakriti od svega te nije htjela da joj se ljudi petljaju u život.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene