vjenčali se u tajnosti

Bivši ju je varao s dadiljom dok je bila trudna, a sreću je napokon pronašla sa šest godina mlađim kolegom

Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Gwen Stefani (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto:Instagram) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: AFP) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) +1 Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) Galerija

Gwen Stefani i Blake Shelton vjenčali su se na njegovu ranču proteklog vikenda na privatnoj ceremoniji.

Američka pjevačica Gwen Stefani vjenčala se za šest godina mlađeg country glazbenika Blakea Sheltona. Ceremonija se održala u tajnosti u kapelici na njegovom ranču u Oklahomi.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Što se njoj dogodilo?! Slavna pjevačica drastično promijenila izgled: "Zašto izgledaš kao miks country-dive i transvestita?"

Gwen je službeno potvrdio sretne vijesti nizom fotografija s vjenčanja koje je objavila na svojem Instagramu na kojima je pokazala i svoju raskošnu vjenčanicu. Posebnu pažnju privukao je veo na kojemu su bila ispisana imena mladenaca i Gweninih sinova, Kingstona, Zume i Apolla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studio This Is (@studiothisisphotography)

Gwen i Blake upoznali su se na snimanju jednog talent showa u Americi prije šest godina, i to nakon razvoda od bivših supružnika, a slove kao jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih parova američke glazbene scene.

Pjevačica je ranije bila u braku s glazbenikom Gavinom Rossdaleom. Upoznali su se na jednom festivalu 1995. godine, a 2002. su se vjenčali u Londonu te su dva tjedna kasnije organizirali veliku zabavu za prijatelje u Los Angelesu. U braku su dobili tri sina, ali 2015. godine Gwen je bila ta koja je podnijela zahtjev za razvodom navodeći kao razlog nepremostive razlike.

Međutim, pravi razlog bila je njegova nevjera i afera s dadiljom njihove djece Mindy Mann, koja je trajala čak više od tri godine. Razotkrila ih je njezina kolegica koja je na iPadu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobitelom. Afera je trajala i dok je Gwen bila trudna s njihovim trećim djetetom, a Mindy mu navodno nije bila jedina ljubavnica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Gianna Apostolski, Andrea Šušnjara (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Celebrity Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene