Ma, druga osoba!

Višnjić potpuno promijenio imidž: Pustio je kosu i bradu, neki ga uspoređuju s legendarnim holivudskim glumcem!

Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 2 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić +0 Goran Višnjić - 2 Galerija

Goran Višnjić za potrebe novog projekta promijenio je imidž. Izgleda potpuno drugačije, a komentirale su ga i poznate hrvatske zvijezde.

Goran Višnjić glumit će u novoj sezoni serije ''Vikinzi: Valhalla'', a za potrebe serije glumac je promijenio svoj imidž.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić Svaka čast! Novi svjetski uspjeh Gorana Višnjića: Našeg glumca gledat ćemo u novoj sezoni jedne od najpopularnijih Netflixovih serija!

Svoju inače crnu kosu zamijenio je prosijedom, a pustio je i dugu, raščupanu bradu.

''U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno'', napisao je u opisu fotografije, a na novi izgled odgovorile su mu i hrvatske zvijezde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

''Izgledaš svježe'', našalila se Nina Badrić u komentarima, na što se Višnjić nadovezao i napisao: ''Kao rosa!''

Enis Bešlagić napisao je: ''Vala, nema dalje!'', a osim njih komentarima su se pridružile i brojne svjetske zvijezde te kolege poput Kelli Garner i Stuarta Martina.

Jedna pratiteljica čak ga je usporedila s glumcem Seanom Conneryjem.

Višnjić će se pridružiti ekipi iz Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" u trećoj sezoni, a utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Višnjić je svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle godine iz Kalifornije se s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +29 50. rođendan Nine Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić slavi 50. rođendan! Pogledajte neobičnu haljinu koju je odabrala za svečanu proslavu, a i tko je sve među gostima!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 +15 Ruben Van Gucht Celebrity Blanka Vlašić prvi put pokazala goli trudnički trbuščić: Pozirala je na plaži, a uživa s još jednom trudnicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene