omiljeno društvo!

Višnjić u Sinj stigao sa starijim sinom kojeg ovo ljeto svugdje vodi sa sobom, očito je i što je naslijedio od tate

In Magazin: Goran Višnjić - 3 In Magazin: Goran Višnjić - 3 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 3 +0 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić je 306. Sinjsku alku pratio u društvu svojeg starije sina Tina.

Glumac Goran Višnjić ljeto provodi u Hrvatskoj i ne propušta gotovo nijedan važan događaj.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Tako je sada stigao je u Sinj povodom 306. Alke, a sa sobom je poveo svojeg 14-godišnjeg sina Tina.

Obojica nasmijani i veseli, ocu i sinu očigledno nije smetala velika pažnja koju su privukli svojim pojavljivanjem.

Višnjić je sa svojim starijim sinom proteklog vikenda bio i na koncertu pjevačice Vanne na Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku. I tamo su obojica bili dobro raspoloženi i očito je da je Tin od oca naslijedio vedar karakter, ali i osmijeh.

Inače, Višnjić u Hrvatskoj boravi još od kraja lipnja, kada je prisustvovao Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku na kojem je i sam, kao dječak, prvi put zaplivao glumačkim vodama.

Svoju bogatu karijeru posljednjih je dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje te proteklih mjeseci tamo radi na novim projektima.

Osim Tina Goran sa suprugom Evom ima i sina Viga te kćer Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović +0 Sanja Musić Milanović - 3 Celebrity Prva dama Sanja Musić Milanović očarala elegancijom na Sinjskoj alki, svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene