Wow, divna!

Naša glumica nekad je krasila liste najljepših žena svijeta, a najnovijom fotkom opet je sve ostavila u čudu!

In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) +0 Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Sanja Vejnović je 2012. godine završila na listi najljepših glumica svijeta iznad 40 godina, a mnogi bi je uvrstili na nju i u sedmom desetljeću.

Za glumicu Sanju Vejnović (60) ljeto još nije gotovo.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

Na svojem Instagramu pohvalila se da se još kupa u moru, a pokazala je i kako izgleda u kupaćem kostimu.

"Ulazak u more je malo brrr, tek kad proplivaš i zagriješ se, postaje super! Još malo pa gotovo za ovo ljeto", napisala je uz kolaž fotografija na kojima zavodljivo pozira u plavom badiću, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

"Wow! Izgledaš preprepredobro!", "Lijepa Sanja", Izgledaš prekrasno", "Wow Sanja" , pisali su joj obožavatelji koji nisu krili oduševljenje njezinim izgledom.

Vejnović inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine je završila i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

"Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", komentirala je jednom prilikom za DNEVNIK.HR.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", a iza nje je više od 40 godina karijere tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene