voli mlađe

Slavni šarmer u tajnosti se vjenčao s 39 godina mlađom djevojkom zbog koje ga je javnost kritizirala

Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) +0 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Dennis Quaid upoznao je 39 godina mlađu Lauru Savoie na poslovnom događaju, a par se sada vjenčao u tajnosti.

Glumac Dennis Quaid (66) i Laura Savoie (27) vjenčali su se u tajnosti, a oboje su istaknuli kako je sve bilo savršeno. People prenosi kako se par vjenčao u Santa Barbari, a caremonija je održana u vili uz ocean.

Pogledaj i ovo showbuzz što više, to bolje! 66-godišnji zavodnik s 39 godina mlađom zaručnicom planira djecu, ignorira kritike, a iza sebe ima tri braka

Par se zaručio u listopadu prošle godine, a trebali su se vjenčati u travnju, no pandemija koronavirusa im je pomrsila planove. Prvotni plan je bio da odu s prijateljima na Havaje, gdje su trebali održati ležernu ceremoniju, no na kraju su sudbonosno "da" rekli samo ispred svećenika i kumova.

"Bila je najljepša mlada na svijetu", rekao je Quaid o svojoj novoj supruzi, s kojom je zavjete izmijenio 2. lipnja.

Glumac i njegova supruga prije zaruka su tek nekoliko mjeseci bili u vezi, a mnoge su zgrozili zbog 39 godina razlike među njima. Nikada se nisu obazirali na negativne komentare, a često su isticali kako su se upoznali na jednom poslovnom događaju. Savoie je inače studentica financija, a godinu je dana mlađa od Dennisovog sina Jacka, kojeg glumac ima sa suprugom Meg Ryan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene