Osmijesi sve govore

Ruska glumica optužila ga za varanje, no nije uspjela razdvojiti jedan od omiljenih parova današnjice

Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 5 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 2 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) +0 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Galerija

Kit Harrington u Rose Leslie zaljubio se 2012. godine na setu serije "Igre prijestolja".

U studenom 2018. godine javile su se glasine da glumac vara svoju suprugu.

Pogledaj i ovo Jack Gleeson dugo ga nismo vidjeli Pamtimo ga kao plavokosog Joffreya iz hit-serije Igra prijestolja, no danas izgleda potpuno drugačije!

Riječ je o Kitu Harringtonu koji je jedna od najvećih zvijezdi serije "Igre prijestolja" koja 14. travnja službeno ulazi u posljednju sezonu. A sinoć je u New Yorku održana i svečana premijera na kojoj je bio i Kit.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Elegantni glumac na crveni tepih stigao je u pratnji kolegice i supruge Rose Leslie koja je blistala u prekrasnoj, crvenoj haljini. Par čitavo vrijeme nije skidao osmijeh s lica, no vjerujemo kako im u studenom prošle godine nije bio toliko do smijeha nakon što su se javile glasine o varanju.

Kita je tada za varanje supruge optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podijelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je Kit. Olga tvrdi kako je zvijezdu hit serije upoznala u Luxemburgu gdje je i započela njihova afera, a priznala je i kako su spavali zajedno prije i poslije sklapanja braka.

Preljubnici su se navodno vidjeli nekoliko puta, a njegov PR tim kratko se oglasio kako bi odbacio sve optužbe. "Ovakve tvrdnje su potpuno netočne. Kit nikada nije bio u Luxemburgu niti je ikada upoznao Olgu", stajalo je u kratkom priopćenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Leslie (@roseleslie_got) on

Podsjetimo, Kit i Leslie svoju su vezu započeli još 2012. godine nakon upoznavanja na setu serije "Igre prijestolja", no do zaruka 2017. godine nekoliko su puta prekidali te se mirili. I u spomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvjereni kako su stvoreni jedno za drugo.

Za mjesto vjenčanja odabrali su dvorac u Škotskoj u lipnju 2018. godine. A čini se kako su to bile samo glasine ili je par riješio sve probleme. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Još jedna odluka Meghan Markle koja je šokirala svijet i kojom krši tradiciju svojih prethodnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene