haljina za pamćenje!

Zbog zamamnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled s nje, Georgina je bila glavna zvijezda događaja na koji je došla bez Ronalda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez ukrala je sve poglede na humanitarnom gala događaju u Marbelli gdje je došla u izazovnoj zelenoj haljini.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristina Ronalda, manekenka Georgina Rodriguez, svojom pojavom mami uzdahe gdje god se pojavi, a izborom odjeće uvijek se potrudi i da svi gledaju samo u nju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Tako je bilo i na humanitarnom gala događaju u španjolskoj Marbelli gdje se pojavila u još jednom atraktivnom izdanju u nizu u kojem je naglasila sve svoje adute.

Nosila je šljokičastu zelenu haljinu koja je u prvi plan stavila njezin bujni dekolte, a kroz visoki prorez na donjem dijelu pokazala je i noge.

Fotografima je spremno pozirala na crvenom tepihu te je pokazala svoju haljinu sa svih strana, a iako je na događaj došla bez nogometne zvijezde, ukrala je svu pažnju.

Zelena haljina savršeno je naglasila i njezinu preplanulu put koju je stekla ploveći na jahti duž španjolske i francuske obale sa svojom obitelji.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +4 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene