ima 54 godine

Dodatno zagrijao temperaturu: Seksi tata pokazao isklesano tijelo i zasjenio puno mlađe kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gavin Rossdale otišao je na tenis sa sinovima koje ima s bivšom suprugom Gwen Stefani te je pokazao zavidnu figuru.

Glazbenik Gavin Rossdale tijekom karantene je dosta radio na svojoj liniji, a sada ju je ponosno pokazao dok je sa sinovima u pauzi od samoizolacije zagirao tenis u Los Angelesu.

Rossdale je skinuo majicu te nije mario za pozornost koju je izazvao među paparazzima koji su ga čitavo vrijeme fotografirali. 54-godišnji pjevač redovitim vježbanjem održava zavodno isklesano tijelo, a u sjenu može baciti većinu puno mlađih kolega.

Sinove Kingstona (14), Zumu (11) i Apolla (6) ima s bivšom suprugom, pjevačicom Gwen Stefani, s kojom je u braku bio od 2002. do 2016. godine. Par je u papirima za razvod naveo kako su razlog njihove rastave nepremostive razlike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy father’s day — to all fathers doing their best -world is crazier than ever - they need us more than ever - we protect -we provide - we lead - we love -we do our best -it’s all for those we love the most -🖤

A post shared by Gavin Rossdale (@gavinrossdale) on

Stefani je nedavno na Dan očeva posebnu poruku uputila Blakeu Sheltonu, svom dugogodišnjem dečku, kojem je napisala da mu zahvaljuje što joj je pomogao odgojiti sinove, a Gavina je potpuno ignorirala. Tim je dala naslutiti da nisu ostali u dobrim odnosima, no u svakom slučaju Rossdale koristi svaku priliku da vrijeme provede sa svojom djecom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Celebrity Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene