drugačiji stil

Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala

Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Galerija

Supruga Marija Mamića pokćerka je političara Ljube Jurčića, a fotke iz 2007. godine dokazuju da je bila i ostala jedna od najljepših Hrvatica.

Tia Mamić je oduvijek bila dio domaćeg javnog života, no pokćerka političara Ljube Jurčića je uglavnom izbjegavala medijska istupanja. Sada su se pojavile fotografije stare 13 godina, kada je lijepa Tia bila s Jurčićem na predizbornom skupu SDP-a, a koje samo dokazuju da je bila i ostala jedna od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Nakon udaje za sportskog menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, interes za njom itekako je narastao, a nedavno je u intervjuu za IN Magazin istaknula kako nije očekivala koliki će taj interes biti.

Tia se 2010. godine udala za Chrisa Warrena, s kojim je godinu kasnije dobila sina Dominica. Ljubav među njima puknula je početkom 2016. godine, a Tia za svog bivšeg supruga do danas ima samo lijepe riječi. Iste godine se počelo šuškati i da je u vezi s Marijem Mamićem, a godinu kasnije par je stao i pred oltar.

35-godišnjoj Tiji ruže cvatu i na poslovnom planu, a nedavno je sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ladom Mitrašinović pokrenula zajednički posao. Mnoge komentare i komplimente pobrale su kada su seksi fotkama promovirale svoj prvi proizvod.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Novopečeni glumački par vrućim poljupcima u bazenu potvrdio vezu, ne odvajaju se jedan od drugoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene