Odličan tandem!

Frano Ridjan sasvim iskreno o kolegi Igoru Mešinu: ''Ima jedna stvar oko koje se ponajprije dogovorimo!''

Frano Ridjan Frano Ridjan Nova TV 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Igor Mešin i Frano Ridjan - 1 Igor Mešin i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan šesta emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan šesta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 5 +15 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 1 Galerija

Voditelj popularnog showa "Supertalent", Frano Ridjan, za DNEVNIK.HR otkrio je mnogo zanimljivih detalja uoči nove sezone koja kreće u subotu 24. rujna!

Omiljeno TV lice i voditelj showa "Supertalent" kojeg ćemo uskoro ponovno gledati na malim ekranima, Frano Ridjan otkrio nam je poneki detalj iz svog poslovnog, ali i privatnog života.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan - 1 Na slatkim je mukama Voditelj Supertalenta Frano Ridjan nominiran je za važnu medijsku nagradu: ''Kad sam vidio s kim sam nominiran, ja sam već pobijedio!''

Što najviše voli kod svog posla i zašto, otkrio je upravo za DNEVNIK.HR.

"Najviše kod svoga posla volim što je dinamičan i raznolik. Niti jedan event, snimanje ili emisija nisu isti, pa neprestano imam nove izazove ispred sebe u kojima mogu uživati jer imam neopisivu sreću da je moj posao ono što me čini sretnim u svakom obliku. Možda malo manje volim snimanja zato što sam tip koji uživa u "stvarnom" trenutku u kojem se moj posao odvija, i adrenalinu koji samo live emitiranja nama voditeljima donose".

Kod sebe bi kako kaže iskreno, promijenio mnogo toga, no našalio se i kako nije siguran imamo li dovoljno mjesta u ovom intervju jer je godinama lista postala sve duža.

A koju situaciju iz Supertalenta najviše pamti?

"Igorov i moj prvi zlatni gumb Matej koji vrti bezbroj hulahupova, možda zato što je to bio moj prvi zlatni gumb, ali sjećam se i nekih fascinantnih nastupa od ljudi koji se čudnovato vrte na koturaljkama ili Stevea koji sve guta i nehotice mi zapali dlake na rukama".

Otkrio nam je i kakav je Igor kao kolega...

"Kolega bez zamjerke. Nismo ista generacija, ali sve se dogovorimo, ponajprije oko toga što ćemo taj dan jesti. Posložimo prioritete i onda je svima lakše. Karakterno smo različiti, ali se nadopunjujemo. To je najbitnije u bilo kakvoj zajednici – pogotovo istospolnoj TV zajednici".

Da nije voditelj, zasigurno bi bio domaćin u zrakoplovu, vlasnik turističkog objekta ili turistički vodič. Bilo što samo da nije uredski tip. Kako kaže voli interakciju s ljudima pa bi birao i nešto u tom smjeru - vezano uz komunikaciju i stvaranje doživljaja ugodnim.

Svoj godišnji odmor proveo je...

"Sjajno! Nakon dugo vremena supruga je uspjela povezati 2 tjedna, pa smo uživali s djecom. Ove godine su na redu bili Šolta i Brač. Trudimo se da dečki vide što više mjesta u Hrvatskoj i naviknu se na putovanja. Primijetili smo da im ne smeta. Dodajem tome i posjet Rabu u lipnju, te naravno prvo putovanje zrakoplovom za mladu gospodu u Dansku kod sestrični. Tata je sinove naravno odveo i u Legoland, iako sam iskreno sebe vodio tamo".

Vidi li se Frano u nekim ozbiljnijim TV showovima?

"Vidim, i to mi je trenutno jedna od velikih neostvarenih želja i nadam se da će se pružiti prilika da ju jednom i ostvarim. Ipak sam ja odrastao u gradu Kairosa, boga sretnog trenutka, pa ću ga jednom uhvatiti za taj ćuperak, što se moga showa tiče", rekao je za kraj.

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na veliku pozornicu s ciljem da pokažu svu raskoš svog talenta. U devetoj sezoni, koja s emitiranjem kreće u subotu, 24. rujna na Novoj TV, za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima koje dosad u showu nismo imali prilike vidjeti. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju kojeg ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek, a tko ih je impresionirao, rasplakao ili naljutio, tek će se doznati!

  1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i princeza Charlotte +17 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Nikome nije promaknuo važan trenutak za princezu Charlotte, evo što je prvi put napravila na prabakinom sprovodu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +25 Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Celebrity Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene