njena srodna duša

Franka Batelić posvetila predivnu objavu osobi koja je bila uz nju u najvažnijem danu njezina života

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom vjenčanom kumom Stefani Vozilom.

Pjevačica Franka Batelić (28) posvetila je objavu na svojem Instagramu svojoj prijateljici i vjenčanoj kumi Stefani Vozili.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Objavila je fotografiju na kojoj zagrljene poziraju na planini Vojak, okrenute leđima kameri.

"Sitan smo prah ispod neba. Amiche. Pogled prema djetinjstvu i svemu zbog čega jesmo", napisala je pjevačica u opisu fotke za koju je dobila na tisuće lajkova, a u komentarima su njezini pratitelji veličali njihovo prijateljstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Stefani poznaju se od malih nogu što je Franka jednom prilikom otkrila na svojem Instagramu kada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

I Stefani je uz svoju objavu sa svadbenog slavlja svoje prijateljice i nogometaša Vedrane Ćorluke napisala da su srodne duše i da se poznaju od 1992. godine, odnosno od rođenja.

Frankinom suprugu kum je na vjenčanju bio brat Hrvoje. Par je sudbonosno da izrekao u srpnju 2018., nakon šest godina veze, kao kruna ljubavi u siječnju 2020. godine na svijet je došao njihov sinčić Viktor.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 4 Eni Šukunda - 3 +4 Eni Šukunda - 5 inMagazin Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene