U strahu

Zbog duhova će izgubili drugo najveće tržište na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

San svake filmske produkcijske kuće je da na kino blagajnama zaradi što je više moguće, ali žele li osvojiti Kinu, neke stvari nikako ne smiju prikazati u filmovima.

Tom Hiddleston ima mnogo obožavatelja u Kini, ali oni vrlo vjerojatno neće imati priliku vidjeti novi film svog omiljenog glumca 'Crisom Peak' iz jednog vrlo neobičnog razloga. Kineske vlasti ne dozvoljavaju da se filmovi koji prikazuju duhove i razna praznovjerja prikazuju u kinima.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

'Panov labirint' ostavlja bez daha

Problem je u tome što novi film u režiji slavnog Guillerma Del Tora obiluje duhovima, čak što više, već se na samom početku filma tvrdi, 'Duhovi su stvarni, to pouzdano znam'. Tijekom filma objašnjava se postojanje duhova i njihova povezanost s mineralima u zemlji.

Ako izgubi gledatelje u Kini film bi mogao pretrpjeti ozbilje financijske udarce, jer je, iako igra u preko 3000 kina, zaradio tek 16 milijuna dolara. Producenti filma još uvijek s nelagodom očekuju presudu kineskog filmskog zavoda, ali kako stvari stoje crno im se piše, a to je za njih puno strašnije od bilo kojeg duha jer je Kina u vrlo kratkom roku postala drugo najveće filmsko tržište na svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene