Zbunila javnost

S drugim muškarcem nije snimljena još od razvoda, no vidimo li to trudnički trbuščić?

Fergie (Foto: Profimedia) Fergie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie (Foto: Profimedia) Fergie (Foto: Profimedia) Fergie (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie (FOTO: Getty) - 4 +0 Fergie (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Fergie i Josh Duhamel prekinuli su 2017. godine, no na papiru su još uvijek u braku.

Slavna pjevačica nedavno je ručala u Brentwoodu u društvu sina Axla i prijatelja.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Odmor na Havajima Nakon razvoda slavni glumac pokazao "tijelo tatice" koje održava u formi zbog mlađahne djevojke

Riječ je o 44-godišnjoj Fergie, pravim imenom Stacy Ann Ferguson, čije su paparazzo fotografije s ručka itekako zbunile njezine obožavatelje.

Naime, članica nekad popularne grupe The Black Eyed Peas iz restorana je izišla držeći se za trbuh, a u jednom trenutku izgledalo je kao da se ispod majice nazire poveći trudnički trbuščić. Ipak, iz nekih drugih kutova prizor je malo drukčiji, pa postoji mogućnost da je riječ samo o nespretnom kutu snimanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

Šestogodišnjeg sina Axla Fergie ima iz propalog braka s glumcem Joshom Duhamelom, s kojim je još uvijek u braku, barem na papiru. Nedavno je sud upozorio supružnike da će tako i ostati ako do 16. listopada ne predaju svu potrebnu dokumentaciju da se razvod napokon finalizira.

Preciznije, prema pisanju stranih medija, pjevačica je tek u lipnju ove godine predala službeni zahtjev za razvod, no Josh na to nije odgovorio, te su krenuli problemi.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu. 2017. godine par je potvrdio da se razvodi, iako su tu odluku donijeli nekoliko mjeseci prije nego što su vijesti podijelili s ostatkom svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

Navodno je razlog razvoda bila činjenica da Fergie nije htjela drugo dijete, već obnoviti karijeru, s čime se glumac nije mirio. On je otad viđan u društvu raznih ljepotica, dok Fergie kamere nisu uspjele snimiti ni s jednim drugim muškarcem, osim s Joshom i sinčićem zbog kojeg su i ostali u prijateljskim odnosima.

Upravo je zato priča o njezinoj drugoj trudnoći istovremeno još čudnija i zanimljivija, a vama ostavljamo da sami prosudite je li riječ o bebici ili nespretnom kutu te isto takvoj odjevnoj kombinaciji.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +11 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Celebrity Bujnu Rumunjku nazivaju novom Sophijom Loren, a slavni frajeri slažu se da je neodoljiva
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene